IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Ocak 2023, 09:57   #1
BANLI ÜYE
KriminaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Apple, çıldırtan iPhone sorunu için harekete geçti!

Apple, çıldırtan iPhone sorunu için harekete geçti!

Teknoloji devi Apple, kullanıcıları çıldırtan iPhone 14 Pro sorunu için güncelleme yayınlayacak! İşte detaylar...




Apple, 7 Eylül tarihinde yaptığı bir etkinlikte son olarak iPhone 14 serisini tanıttı. Teknoloji devinin bu serisinde iPhone 14, iPhone 14 Plus ve iPhone 14 Pro modelleri piyasaya çıktı. Fakat geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından iPhone 14 Pro modelinde bir sorun yaşadığını paylaşan kullanıcı üzerine cihazların bazılarında hata olduğu ortaya çıkmıştı. İlk olarak sorunun ne olduğu tam belirlenemese de Apple, gelecek hafta bu sorun için iOS 16.3 güncellemesini yayınlayacak.

Apple, iPhone 14 Pro sorunu için iOS 16.3 güncellemesini yayınlayacak

Bir sosyal medya kullanıcısının iPhone 14 Pro cihazında yatay yeşil ve sarı çizgiler oluştuğuna dair sorun yaşadığını paylaşması üzerine birçok kişi de aynı hatadan muzdarip olduğunu belirtti. Sosyal medya üzerinden iletişim kuran iPhone 14 Pro kullanıcıları, Always On Display özelliğini kapatarak bunun geçici olarak çözülebileceğini paylaştı.



Reddit’te bir Apple Destek Temsilcisi, şirketin durumdan haberi olduğunu ve kısa süre içerisinde bir güncelleme yayınlayarak sorunu çözeceklerini açıklamıştı. Apple ise sorunla ilgili resmi açıklamada yatay çizgilerin donanımların düzgün bir şekilde çalışmasına olanak sağlayan yazılımlardan yani sürücülerden kaynaklı olduğunu belirtti

Bugün ortaya çıkan haberlere göre Apple, iOS 16.3 güncellemesi yayınlayarak sorunu çözecek. Firma, geçtiğimiz hafta iOS 16.3 güncellemesinin Beta sürümünü yayınlamıştı.

iPhone 14 Pro
modellerinde yaşanan yatay çizgiler sorunu, herhangi bir bölgeye göre değişkenlik göstermiyor. Ayrıca çok da yaygın bir durum değil. Fakat yine de Apple’ın kısa süre içinde yaşanan bu sorundan dolayı güncelleme yayınlaması bekleniyor. Çünkü çizgiler ekranda rastgele beliriyor ve belirsiz bir süre kalıyor. Bu durum da Apple müşterilerini oldukça rahatsız ediyor.



Keyifli Forumlar





Alıntıdır:
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:33.