IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Eylül 2021, 16:50   #1
Asil
Keystone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Apple’ın yeni iPhone modeli parçalarına ayrıldı

Apple’ın yeni iPhone modeli parçalarına ayrıldı




Yeni nesil iPhone modellerinde en çok merak edilen detaylardan birisi de iPhone 13 ailesindeki batarya kapasiteleriydi. Böylece tartışma konusu haline gelen batarya kapasitesi de netlik kazanmış oldu.

Malum Apple batarya kapasitesi konusunda sektörün hayli gerisinde yer alıyor. Şu anda sektör genelindeki orta segment cihazların pek çoğunda 4000 mAh ve üzeri bataryalar yer alıyor. Hatta bazı modellerdeki batarya kapasitesinin 7000 mAh’a kadar çıktığını biliyoruz.



Apple geçtiğimiz yıl satışa sunduğu iPhone 12 Pro modelinde 2815 mAh’lık bataryaya yer vermişti. Bu sene tanıtılan iPhone 13 Pro modelinde ise batarya miktarı az da olsa arttı. Telefonun parçalara ayrılmasıyla birlikte içerisinde L şeklinde konumlandırılmış bir batarya olduğu görüldü.

Bu bataryanın kapasitesi ise 3095 mAh. iPhone 13 Pro bataryası selefi iPhone 12 Pro’dan daha güçlü olsa da hala piyasa ortalamasının hayli altında. Bu da öyle ya da böyle iPhone kullanıcılarının şarj sıkıntısı çekmelerine neden olacaktır.

Görünen o ki yoğun kullanımda iPhone 13 Pro’yla bir günü çıkarmak hayli zor olacak. İşin kötü yanı Apple hızlı şarj teknolojileri konusunda da rakiplerinin hali gerisinde.

ABC Gazetesi.[/SIZE][/FONT]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:15.