IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Ağustos 2021, 11:35   #1
Asil
Keystone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart iPhone 13’ün kutusu ortaya çıktı

iPhone 13’ün kutusu ortaya çıktı




Apple’ın şirket içinden kritik bilgilerin sızdırılması problemiyle hala uğraştığı ortada. Apple, önceki modellerinde bilgileri sızdıran kişileri tespit ederek dava yoluyla problemlerini çözmeye gitmişti.

Şimdi iPhone 13 serisi için de aynı problemler ortaya çıkmış görünüyor. Sızdırılan bilgilere göre haberi yayan kişi, yeni nesil iPhone’u 14 Eylül tarihinde göreceğimizi ve gerçek sürümün 24 Eylül’de başlayacağını bildirdi.



Daha önce lansman tarihinin 17 Eylül olduğuna dair spekülasyonlar ortaya atılmıştı. Bu doğruysa, lansman, yıllık iPhone etkinliğiyle aynı doğrultuda olacak. Haberin kaynağı Prosser, isimsiz kaynaklara atıfta bulunarak, 14 Eylül tarihini işaret ediyor. Kaynağa göre, basın davetleri etkinlikten bir hafta önce verilecek ve ön siparişler ise 17 Eylül’de başlayacak. Cihazların duyurusu 14 Eylül’de gelirken, iPhone13 serisi resmi olarak 24 Eylül’de satışa çıkacak.

Bu arada, sızdırılan bir fotoğraf, iPhone 13’ün ambalajına da bir bakış sundu. Böylece Apple’ın bir sonraki amiral gemisinin adı hakkındaki söylentileri de ortadan kaldırdı. Perakende kutusunun fotoğrafı, resmi kaynaklardan gelmese de, iPhone 13 serisinin yakında piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Kaynak ayrıca, bu sefer dizideki tüm modellerin hemen ön sipariş için hazır olacağını da belirtti.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:43.