IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Haziran 2022, 21:51   #1
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Adaçayının kadınlara faydaları


Kadınlar bitkisel ilaçlardan ve bitkisel tedavi yöntemlerinden pek çok alanda faydalanırlar. Cilt bakımı ve zayıflama konusunda pek çok bitkiye başvuran kadınlar için adaçayı tavsiye ediliyor. İşte kadınlar için adaçayının faydaları:

Adaçayı regl düzensizliği yaşayan kadınlar için etkili olmaktadır. Düzenli olarak tüketilen adaçayı regl dönemlerini düzenler. Ayrıca rahimde oluşan iltihapları gidererek sancı ve ağrıları ortadan kaldırır.
Östrojen içeren adaçayı, anne olmak isteyen tüm kadınlara tavsiye edilmektedir. Doktor kontrolü ile içilen adaçayı, tıbbi bir sorun olmadıkça anne olmanızı sağlayacaktır.
Menopoz döneminde oluşan şikayetleri gidermek için adaçayını tüketebilirsiniz. Duygu geçişleri ve terleme gibi yan etkileri bir fincan adaçayı ile ortadan kaldırmanız mümkündür.
Mide ve bağırsakları rahatlatıcı etkisinden dolayı, diyet yapan kadınların yol arkadaşıdır. Ödemi atarak yağ yakımının hızlanmasındaki payı çok büyüktür.
Östrojen içermesinden dolayı göğüs büyüten hormonları çalıştırır.
Genellikle kadınlarda görülen idrar yolu enfeksiyonu rahatsızlığında adaçayı oldukça sağlıklı sonuçlar verecektir. İdrar yolunda oluşan parazitlerin temizlenmesinde çok etkilidir.
Kadınların sıkça şikayet ettiği selülit probleminin çözümü adaçayıdır. Adaçayı tüketerek selülit sorununu en az seviyeye indirebilirsiniz.
________________






H u z u r . . .
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:29.