IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Mayıs 2022, 15:00   #1
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hurmanın Faydaları

Her Nedense hurma Ramazan ayı gelince aklımıza geliyor.Özellikle iftar sofralarımızın vazgeçilmez tatlarından olan hurma sanki sadece Ramazan ayında tüketmemiz gerekiyormuş gibi daha sonra aklımıza bile getirmeyiz.

Halbuki Hurmayı her zaman tüketmemiz gerekiyor.Hurmanın öyle çok yararı varki vücudumuza saymakla bitmiyor.



Gelin hep birlikte Hurmanın Faydalarını bir kez daha gözden geçirelim ne dersiniz bilmediklerimizi de öğrenmiş oluruz bu yazı sayesinde.

Uzmanlar aslında benim yukarıda yazdığım gibi Hurmanın sadece Ramazan ayında değil her zmaan tüketilmesi gerektiğini söylüyorlar.Çünkü hurma lif ve mineral açısından çok zengin bir meyve ayrıca sodyum ve magnezyum deposu.Hurma damar hastalıklarına çok etkili oluyor kanserden de koruyucu özelliği olduğu biliniyor.

Şeker oranı çok yüksek bir meyve olmasına rağmen Hurma kilo aldırmıyor aksine sindirim sistemi rahatsızlıklarında yani kabızlık gaz sancısı gibi rahatsızlıklarda Hurma çok etkili oluyor.Ayrıca günlük çalışma koşullaırnıızn ve yaşamınızın vermiş olduğu yorgunluktan kurtulmak istiyorsanız akşam eve geldiğinizde bir kaç tane hurma yemeyi ihmal etmeyin.

Hurma vücudumuzun yaşlanma belirtilerini azaltan bir meyvedir.Hurma boşaz ağrısına iyi gelir ayrıca öksürükten müzdaripseniz öksürüğü keser.Hamilelik t eoluşan cilt lekelerini giderici özelliği vardır.Halsizlik ve yorgunluk durumlarında en büyük destekcimizdir hurma.

Alıntı
________________






H u z u r . . .
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:13.