IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Ağustos 2021, 12:53   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Akrep Burcu Erkeği

Akrep burcu erkeği

Akrep burcu erkeği – Aşk
Akrep burcu erkeği kadınına göre aşka daha açıktır ve özellikle gençlik döneminde yaşayabileceği kadar fazla çeşitlilikte ilişki yaşamaya çalışır. Cazibelidir. Sözel zekası gelişmiş olan Akrep erkeği edebiyat ve sinema sevgisi, yerinde imalar ve komplimanlar yaparak karşı cinsi kolaylıkla etkileyebilir. Aşık olursa uzun yıllar sadık kalır. Bazen takıntılı ve şüpheci davranışları olabilir. Partnerinin üstüne fazla düşerek bezdirebilir.

Akrep burcu erkeği – Cinsellik
Akrep burcu erkeklerinin – ters bir yıldız etkisi altında kalmadıysa – tüm diğer su grubu üyeleri gibi libidosu yüksektir. Partnerine zevk vermekten hoşlanır. İlişkilerinde tecrübeli ve olgun rolüne bürünmeyi sever.

Akrep burcu erkeği – İlişkiler
Akrep burcu erkeğinin tahmin edemeyeceğiniz kadar farklı dünyalardan kişilerle tahmin edemeyeceğiniz kadar karmaşık ilişkileri bulunabilir. Bu hem aşk hem arkadaşlık için geçerlidir. İlişkileri üzerine konuşmayı sevmez. Gizemli bir hava yaratmayı iyi bilir ve bundan beslenir.

Akrep burcu erkeğinin sevdiği ve sevmediği şeyler
Akrep burcu erkeği kimseyle paylaşmasa da “ünlü olma, herkesçe bilinme, bir eser bırakma” isteğini şiddetli bir şekilde hisseder. Bu nedenle önemli insanlara yakın olmaya çalışır. Tıpkı Akrep kadını gibi kendi yağında kavrulmayı sever. Kendisini itibarsızlaştıran veya çok fazla sorgulayan insanlardan hoşlanmaz ve onları hayatına sokmamak için gayret gösterir.

Akrep erkeğine ne hediye alınır?
Sevdiği bir romanın ilk baskısı, yıllanmış kaliteli bir şarap, farklı bir mekanda akşam yemeği onu fazlasıyla mutlu edecektir. Günlük hayatta kullanabileceği saat, cüzdan, kemer, gömlek gibi hediyeler de iş görür. Önemsendiğini hissetmek akrep erkeğini mutlu etmek için yeterlidir.



Alıntıdır.
________________

B
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:29.