IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Ağustos 2021, 12:50   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Akrep Burcu Kadını

Akrep burcu kadını

Akrep burcu kadını – Aşk
Daima sığınılacak bir liman olabilen Akrep kadını hayatının sonuna kadar güçlü olacak ve hayatın yükünü sizden fazla üstlenecektir. Akrep kadını geçici ilişkilerden çok sonsuz aşkın peşindedir. Aradığını bulduğu an uzun yıllar partnerine sadık kalır ve ona ihtiyaç duyduğu güveni verebilirseniz hiç kimseye asla açmadığı iç dünyasını bile sizinle paylaşacaktır

Akrep burcu kadını – Cinsellik
Akrep kadını Zodyak’ta belki cinselliği en fazla önemseyen burçtur diyebiliriz. Aradığını bulana kadar cinselliğe yanaşmayabilir de, rastgele pek çok cinsel ilişkiye girebilir de. Her halükarda cinsellik onun için hem bedensel, hem düşünsel bir aktivitedir. Oyuncu, her türlü fanteziye açık, zengin bir cinsel dünyası vardır.

Akrep burcu kadını – İlişkiler
Çoğu Akrep kadını aşkın hayatta bir kez karşısına çıkacağına inanır, o şanslı kişiyi bulduğunda her haliyle sever ve uzun yıllar boyunca kopamaz. Bu nedenle bazen Akrep kadınının hayatı tüm gerçekliğiyle kabullenme becerisi aşk konusunda başını ağrıtabilir. Yanlış ilişkilere saplanıp uzun yıllar kendine eziyet çektirebilir.
Akrep kadını arkadaşlık ilişkilerinde iyidir. Haddini aşmaz, duracağı yeri iyi bilir. Elinden geldiği durumlarda yardımı esirgemez. Ancak kendisi ufak tefek şeyler için yardım istemeyecek, en doğru anı bekleyecek, belki de o an hiçbir zaman gelmeyecektir. Buna bir çeşit “Godmother” durumu da denilebilir. İnsanların kendisine minnet borcu hissetmesini sever. Arkadaşlık ilişkilerinde düzeyli olduğu için çok sayıda arkadaşı vardır.

Akrep burcu kadınının sevdiği ve sevmediği şeyler

Akrep burcu kadını kendine yetebilmeyi sever. Kendine yetemezse başkalarının özel alanına müdahale etmesinden korkar. Çok fazla maddi beklentisi yoktur. Üretmeyi ve dönüştürmeyi bilir. Tutumludur. Hayatı ciddiye almayan, gevşek ağızlı insanlardan ve kendisi ve yakın çevresi için tehdit oluşturabilecek kişilerden hoşlanmaz. Böyle kişileri hayatına sokmamak için gayret gösterir.

Akrep burcu kadınına ne hediye alınır?
Akrep burcu kadını kendisiyle ilgilenildiğini ve kadın olduğunun hissettirildiği parfüm, iç çamaşırı, çiçek vb hediyelere bayılır. Eğer akrep kadını arkadaşınız ise her zaman kullanabileceği deri bir kemer, bir cüzdan, kullanışlı bir gömlek, şık bir duvar aynası hediye ederek onu mutlu edebilirsiniz.



Alıntıdır.
________________

B
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:26.