Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ekim 2021, 12:30   #16
Efendy
Kayıtlı Üye
Efendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
KahKaha Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben öncelikle @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hanım’ı tebrik etmek istiyorum. Böyle uzun konukluklara bayılıyorum ben. Ellerinize sağlık

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]… Tebrik ederim. Yorulmuşsunuzdur, bir kahve için:


1. Başarılara ve dava önemlisi insanlara faydası olacak başarılara imza atmak istediğinizi söylemişsiniz. Aklınızdan ne gibi projeler geçiyor?
2. En büyük hayaliniz nedir?
3. En sevdiğiniz yazar kimdir?
4. En beğendiğiniz kitap hangisidir?

Şimdiden teşekkürler.
Ben teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

1-) Evet Birşeyi dava edinmek lazım o uğurda çabalamak emek vermek lazım sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] irc de yapılmayanları yapmak yenilik katmak mücadele etmek gerek. Projelerimiz gün gün ortaya çıkacak biraz gizli tutuyoruz. Malum Rakip ortamındayız biz başlatalım insanlar bizden görüp örnek alıp devam etirsinler..

2-) En büyük hayalim gayret etmek cabalamak zengin olmak. Bu Zenginlik ile birlikte topluma faydalı ve projeler gerçekleşmek birde Emekli olunca memleketime yerleşip orda naif bir hayat sürmek..

3-) Yavuz bahadıroglu - Ahmet Şimşirgil severim tarihe olan ilgim alakamdan ötürü.

4-) En sevdiğim kitap da Dijital e olan meraktan Dijital kale - Kim Bu Ayyıldız team severek 1 günde bitirdiğim kitaplar Şu an elimde Futbolu Ağlatan adam Kitabı var Rahmetli TFF başkanı Hasan Doğanı anlatan kitap onu okuyorum

________________


"Gitme!" diyebilecek kadar güçlü olmalı insan.
Çünkü, hiç kimse kaybettiklerini unutabilecek kadar GÜÇLÜ değil..