Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Eylül 2021, 13:11   #4
Hikaye
Hikaye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Otis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İstanbul da yaşayıp kışın ya da sonbahar da adalara gidenler iyi bilir yaz boyunca insanlarla iç içe yaşayıp sonra 1 anda terk edilmiş gibi yalnız kalan kediler nasıl da insanlara sokulup sev beni diye yalvarırlar

biliyorum, çoğunu kurtarmışlığım vardır. elim ancak bir kısmına uzanabiliyor malesef. keşke daha çok imkanım olsa, keşke o canları sokağa atan duygusuz ve hissiz insansı varlıkların dünyası kararsa normalde hiç beddua etmem ama bazen de içimin gönlünü almak için telaffuz edebiliyorum malesef.

son 9 aydır da bahçemde evden atılmış ya da belki de evden bir şekilde kaçmış kediler görüyorum. hele 2 ay önce, kapımda içeri girmek için günlerce ağladı bir tanesi. çok ısrarcıydı. normalde de sağlıklı görünüyordu, aldım veterinere götürdüm. dişlerinin arasına kemik sıkışmış meğer, çok feciydi. tedavisini yaptırdım, şimdi bahçemizde dolaşıyor. onlarca var böyle ve bitmeyecekler. insan bu dünyanın ve sokakların sahibi olduğunu sandığı müddetçe de onlarla bu dünyayı paylaşmayacak. insan çok nankör.

________________


eksik başlayan hiçbir hikaye, tamamlanmaz.