08 Nisan 2026, 15:53
|
|
|
|
www.Giris.NET
Giris.NET konusunda bir kaç gün evvel açılmış olmasına rağmen siz değerli kullanıcılar için olağanüstü ve alışılmışın dışında bir yol ilerlemeye devam ettiğini yedinden hatırlatmak ve bildirmek amacıyla bir konu daha oluşturmaya karar verdik.
Öyle ki, alışıklım bir shell firmasının sıradan botlarını neredeyse her sunucuda görüyor olmak birçok kullanıcıyı aynı yerde hissediyor ve hissettiriyor olmanın dışında monoton bir chat keyfi sunmaktaydı, biz bu durumun farkında olarak bot'larımızı kendimize ait kullanıcının keyif alabileceği doğrultuda yeniden oluşturmuş olduk.
Eğlence botları, Radayo dinleme keyfi ve kullanıcıya chat esnasında yardımcı olabilecek tüm arayüzleri düşünerek bir sonraki adım için de aynı zamanda tasarruf etmek durumunda kaldık. Bu nedenle yeniliklerimizi daha nasıl geliştirebiliriz şeklinde düşünerek deneyimli Yönetim kadromuz ile toplantılarımızı sıklaştırmış ve bu chat işini kendi aramızda profesyonel olarak yönetmek ve sohbet etmek dışında yönetim kadrosunun kullanıcı odaklı bulunmalarını sağlayacak konuşmalar gerçekleştirmiş olmanın gururu ile sizlere bildirmek isteriz.
Giris.NET | Sohbet Odaları, Chat — Ücretsiz Mobil Sohbet domain başlığı altında istanbulFM.NET ve Dinle.ORG'u da var olan 32 domain adına katmış ve hizmet için yeni bilinenin dışında bir Applet geliştirerek arayüzler oluşturmaya devam ediyoruz.
Teknik ekibimiz bu manada çekirdekten yetişmiş aynı zamanda bununla kalmamış bunu akademik hayata da taşımış profesyonel ve adı duyulmuş bir kadrodan oluşmuş olduğunu bilmenizi önemle vurgular ve isteriz.
Bu sunucunun amacı Sales ile para kazanmanın dışında tüm chat aleminde eskiye yönelik kaliteli mirc ortamı oluşturmak ve IRCd nin profesyonelce yönetilebileceği konularını yeniden gündeme almış olmaktır.
İyi chatler diler, metnimize gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.
|
Alıntı Yap
|