Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mart 2026, 14:43   #1
Zenia
2
Nick kopyalandı!
Standart Aleyna Kalaycıoğlu tutuklandı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetiyle gündeme gelen ve tutuklanan Aleyna Kalaycıoğlu hakkında geçmişte yaşananlar yeniden konuşulmaya başlandı. Özellikle Survivor dönemindeki yakınlığıyla hafızalara kazınan ilişkiler, sosyal medyada yeniden alevlendi.

Aleyna Kalaycıoğlu’nun yarıştığı dönemde Yunus Emre Özden ile olan samimiyeti uzun süre konuşulmuştu. O süreçte Özden ile evli olan Beria Özden, eşine canlı yayında “Aleyna’dan uzak dur” diyerek dikkat çeken bir çıkış yapmıştı.

Yaşanan son gelişmelerin ardından Beria Özden sessiz kalmadı. Takipçilerinden gelen mesajlar sonrası yaptığı paylaşımlarda, geçmişte bildiği bazı şeyleri açıklamadığını dile getirdi.

İsteseydim çok farklı şeyler ortaya koyabilirdim ama yapmadım” diyen Özden, sözleriyle gündemi bir anda değiştirdi.
Açıklamalarında oldukça sert ifadeler kullanan Beria Özden, “Bu kadarını ben de beklemiyordum ama herkes hak ettiğini yaşar” diyerek dikkat çekti. Paylaşımında cezaevine gönderme yapan sözleri ise kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Beria Özden’in açıklamaları sonrası kullanıcılar adeta ikiye ayrıldı. Bir kesim Özden’e destek verirken, diğer kesim artık bu konunun kapanması gerektiğini savundu. Gündemden düşmeyen olayda yeni gelişmeler merakla bekleniyor.

Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alıntı Yap