Konu
:
23 Eylül 2025 Günlük burç yorumları
Tekil Mesaj gösterimi
23 Eylül 2025, 12:47
#
1
Zenia
✓
2
Nick kopyalandı!
23 Eylül 2025 Günlük burç yorumları
Koç
İlişkilerinizde ‘ben-biz’ dengesini kurmakla ilgilenebilirsiniz. Beklentileriniz artabilir.
Boğa
Karşınıza çıkan fırsatlar büyük olsa da sosyal medya, basın, ticaret, seyahat, eğitim, belge işleri gibi konularda tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmanız iyi olur. Sosyalleşmek işlerinizi artırabilir.
İkizler
Keyifli zaman geçirmeye odaklanabilirsiniz. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamak iyi olur. Sosyalleştiğiniz bir gün.
Yengeç
Aileniz ile ilgili geçmiş yaralarınız gündeme gelebilir. 'Ben-biz' dengesini sağlamak kolay olmayabilir.
Aslan
Dalgınlık, unutkanlık yaşayabilirsiniz. İnternet alışverişi veya sözleşmeler söz konusu ise ekstra dikkatli hareket etmeniz iyi olur. Bugün iletişim trafiğiniz yüksek.
Başak
Özbakımla değerlendirebileceğiniz bir gün. Huzurlu hissetmeyi önceliklendirebilirsiniz. Yetenekleriniz için harcama yapabilirsiniz.
Terazi
Hayatınızda uyumu, huzuru önceliklendirebilirsiniz. Sosyalleşebilirsiniz. İlişkilerinizde geçmişte yara aldığınız bazı konular yeniden gündeme gelebilir.
Akrep
İç dünyanızda, ilişkilerinizdeki tavırlarınızı irdelediğiniz bir gün olabilir. Huzur ihtiyacınız artabilir.
Yay
Sosyalleştiğiniz bir gün. Maddi konularda aşırıya kaçmamakta fayda var.
Oğlak
Kariyeriniz ve imajınızla ilgilenebilirsiniz. Çevrenizdeki insanların görüşlerinden etkilenebilirsiniz.
Kova
Gün içinde birden fazla işle aynı anda ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İş yoğunluğunuz artabilir.
Balık
İlişkilerinizde geçmişte yara aldığınız bazı meseleler yeniden gündeme gelebilir. 'Ben-biz' dengesini korumaya çalışmakta fayda var.
Kaynak:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.
Üye Olmak için TIKLAYIN...
]