21 Eylül 2025, 12:49
|
|
|
|
21 Eylül 2025 Günlük burç yorumları

Koç
İş ortamınızda yeni bir düzene geçebilirsiniz. Rutinlerinizi değiştirebilirsiniz, rutininize faydalı alışkanlıklar ekleyebilirsiniz.
Boğa
İlişkilerde ve çocuklarınızla ilgili konularda kontrolcülük, mükemmeliyetçilik gibi yanlarınızı geride bırakmaya çalışabilirsiniz. Otorite figürlerinden kadersel destek alabilirsiniz.
İkizler
Eviniz ile bağlantılı yeni bir dönem başlayabilir. Kadersel olarak kariyerinizde bir otorite figürü öne çıkabilir.
Yengeç
Sosyal medya, iletişim, belge işleri, eğitim, ticaret, seyahat alanlarında bir süredir beklediğiniz durumlar bu hafta ve önümüzdeki hafta sonuçlanabilir. Düşünce kalıplarınız çözülebilir.
Aslan
Kazançlarınız ve giderleriniz için uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Sağlığınızı olumsuz etkileyen alışkanlıkları geride bırakmak için doğru bir zaman.
Başak
Kadersel ortaklıklar gündeminizde olabilir. Yalnızsanız hayatınıza uzun vadeli bir ilişki dahil olabilir. Akışta kalmayı öğreneceğiniz bir süreç.
Terazi
Sağlığınıza özen göstermeniz iyi olur. Geçmişinizle ilgili konular önünüze gelebilir. Kontrolünüz dışı gelişen durumlarda akışta kalmaya çalışabilirsiniz.
Akrep
Sosyal çevrenizden bazı kişilerle yollarınız ayrılabilir. Gelecek planlarınız ile ilgili sıkı kontrol etmeye çalıştığınız konuları akışa bırakmanız daha doğru olabilir.
Yay
Kariyerinizle ve imajınızla bağlantılı mükemmeliyetçi yaklaşımlarınızı geride bırakabilirsiniz, sezgilerinizi dinleyebilirsiniz. Evdeki sorumluluklarınız artabilir.
Oğlak
Sosyal medya, iletişim, belge işleri, eğitim, hukuk, yurtdışı bağlantıları, seyahat alanlarında akışta kalmayı deneyimleyebilirsiniz. Yakın çevrenize yönelebilirsiniz.
Kova
Otorite figürlerinden destek görebilirsiniz. Planlarınız değişse de özellikle maddi konularda yeteneklerinize güvenin.
Balık
İlişkilerinizdeki tutum değişimleriniz sizi hafifletebilir. Bu, bazı ilişkileri bitirmenize sebep olurken bazı ilişkilerdeki endişeleri süpürebilir.
Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
Alıntı Yap
|