Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mayıs 2025, 16:43   #1
Burçinn
3
Nick kopyalandı!
Ircforumuicon (6) İyi Niyetli Cahil

O bunu yapmaz mı diyorsun, yaptı. Ondan beklemez misin, umrunda değilsin. Yakışıp yakışmaması umurunda değil. O kişi beklentilere karakterine değil, menfaatine bakıyor. Az ayık ol sevgili olur vallahi ayık ol saf olma yani kimseye güvenme yaşanma esnasında orada olmadığın bir durum için kimseyi haklı görme senin kızın da olsa annen de olsa arkadaşın da olda sen ona şeffaf bakabilmelisin.

İyi niyetli bir cahilsin sen benim gözümde amacın kimseden taraf olmak değil bem sana yakın olsam beni doğru görecektin eminim buna lakin ama fakat buna rağmen oysa ki olayııııın onu tanıyıp tanımamanla yakınlıkla alakası yok. Gel içine girelim konunun.

Sen menfaatçi birisini savunuyorsun, babanın uşağı mı yooo. Niye savunuyorsun? Çünkü sen de en az onun kadar menfaatçisin. Onun bu kusuru bir gün işime yarar veya bir gün ona muhtaç olueum diye her kusuru onaylıyorsun. Sen bir körsün canım vallahi yüzüne vuruurm ben küsme bana, kızma bana))

Senin kimseye güvendiğin filan yok en uyanığımız sensin)) Ya yapmadı diyelim de kötü olmayalım, yaptıysa da aa der şaşırırız en kötü nooolcak
Seni tatlı menfaatçi))) kendini başkalarının, hakkı yenenlerin yerine koymadığın sürece senin hakkını çatır çutur yerler))) Bir gün bir gün o çocuk sana fayda sağlasın diye savunduğun kişii yüzüne bile bakmayacak, sen onu savundun da noolu? O zaten o senin yapacağını bile düşünmüyorum dediğin haltı yaparken kılıfını da çoktaaan uydurmuştu))))
Akıllı ol akıllı sevgili okuyucu babanın oğluna bile güvenme, babana güvenebilirsin onlar kıymetlimiz)))

Pencereden baktığımızda güneşi esirgemiyorsa gökyüzü, Mehmetler hâlâ bedelini ödediği içindir.
🇹🇷

Alıntı Yap