Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Şubat 2024, 20:08   #1
yeSa
yeSa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ircforumuicon (1) IRCFORUMU.Org "Deprem Akrostiş Şiir" Yarışması Sonuç

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Merhaba Değerli IRCForumu.Org üyelerimiz, hepimizin seveceği
ve forumda geçirdiğimiz süreyi daha eğlenceli bir hale getirmek adına. "Deprem Akrostiş Şiir" adlı yarışma düzenledik. Biz bu acıyı asla unutmadık, unutmayacağız hem 6 şubat anısına hemde, 6 şubatta depremi o acıyı kaleme döküp anlatmak anmak adına bu yarışmayı düzenledik ve siz değerli üyelerimizin oyları ile kazanan arkadaşlarımızı açıklıyoruz.


~Kazanan arkadaşlarımız:

"Birinci" olan arkadaşımız, sekiz numaralı resimdeki şiirin sahibi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olmuştur.

"İkinci" olan arkadaşımız, ikinci numaralı resimdeki şiirin sahibi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olmuştur.

"Üçüncü" olan arkadaşımız, dokuz numaralı resimdeki şiirin sahibi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olmuştur.

"Dördüncü" olan arkadaşımız, on numaralı resimdeki şiirin sahibi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olmuştur.

"Beşinci" olan arkadaşlarımız,
Dördüncü resimdeki şiirin sahibi olan, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olmuştur.
Beşinci resimdeki şiirin sahibi olan, .@Eece olmuştur.
Yedinci resimdeki şiirin sahibi olan, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olmuştur.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - .@FeRiDe - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşlarımız "Altıncı" olmuştur.

Yarışmaya katılan tüm arkadaşımıza, katılımından dolayı teşekkür ederim. Kazanan arkadaşlarımızı da çok tebrik ederim, hepsine, rank ve tagları eklenmiştir, onlara özel alanda açılacaktır, oy kullanan değerli forum üyelerimizede teşekkürlerimi sunuyorum.



~Keyifli Forumlar



Konu yeSa tarafından (15 Nisan 2024 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir..