Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ocak 2024, 22:12   #3
yeSa
yeSa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
ZaNa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Beni bekleyenler ; üşendim okumaya siz benim için okur musunuz ?



Aslanlar için hareketli bir yıl olacak gibi!


Aslanlar için hareketli bir yıl olacak gibi!
Plüton'un Kova Burcuna geçişi sizi nasıl etkiliyor?

Astroloji dünyasında Plüton, en güçlü gezegenlerden biri olarak kabul edilir. İşlevsiz olanı yıkıp, yerine daha iyi bir şey inşa etme potansiyeli taşır. 20 Ocak'ta Plüton, ortaklık evinize giriyor. Bu, ilişkilerinizde bir sorun olduğu anlamına gelmez, ancak Plüton, ilişkilerinizi yeni bir boyuta taşımanıza yardımcı olabilir. Bu süreç, Mart 2043'e kadar sürecek ve bu süre zarfında Plüton'un müdahalesinin, işleri 'ben' merkezli bir yaklaşımdan 'biz' merkezli bir yaklaşıma nasıl dönüştürdüğünü göreceksiniz. Kova burcu, herkesin birbiriyle iyi geçinmesini arzulayan bir burç olduğu için, bu Plüton etkisi, ilişkilerinizi dengeleyecek ve grup enerjisinin ortaya çıkarabileceği olasılıklarla ilgili olacaktır. Plüton, Eylül ve Ekim ayları arasında bu bölgeden çekilecek, bu yüzden bu ayları, yeni enerjiye uyum sağlamak için kullanın.

Jüpiter'in İkizler'e geçişi nelere gebe?

Jüpiter, bu yıl 25 Mayıs'tan 9 Haziran 2025'e kadar İkizler burcuna geçiyor. Bu, arkadaşlıklarınız ve tutkularınız için mükemmel bir zaman olacak. Ayrıca, hedefleriniz ve umutlarınız da bu süre zarfında önem kazanacak. Bu dönemde, Jüpiter'in İkizler burcundaki etkisiyle hayallerinizi gerçekleştirmek için bolca zamanınız olacak.

Tutulmalar hayatınızı nasıl etkileyecek?

Her yıl, tutulmalar, Dünya'yı sarsmak ve kozmik bir uyanış çağrısı yapmak için sahneye çıkar. Bu tutulmaların yoğunluğu ve odak noktası her 18 ayda bir değişir ve şu anda evren, Başak ve Balık burcuna geçmeden önce Koç ve Terazi burcundaki tutulmaları karşımıza çıkaracak. Bu tutulmalar, iletişim kurma şeklinizi etkileyebilir ve Jüpiter'in İkizler burcuna gelişiyle konuşma yeteneğinizi harekete geçirebilir.

Merkür'ün geri hareketi Aslanları vuracak mı?

Bu yılın geri gidiş dönemleri, kişisel alanlarınıza derin bir şekilde etki ediyor. Geri gidiş dönemleri yeniden düşünme, yenileme ve yeniden planlama dönemleridir. Bu dönemler aynı zamanda rahatlama, canlanma ve gençleşme dönemleridir.

Para ve kariyer konularında neler olacak?

2024 yılının kozmik tavsiyesi, 'hayallerinizin peşinden gidin' şeklindedir. Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter, Ocak ayında kariyer bölgenizde işleri başlatıyor. Mayıs ayına kadar kariyerinize odaklanmanız ve daha çok çalışmanız öneriliyor.

Aşk meseleleri ne durumda?

Romantizm konusunda yetenekli olduğunuz söylenir. Jüpiter, Mayıs ayından itibaren arkadaşlıklar ve işbirlikleri konusunda özel bir şeylerin olabileceğini gösteriyor. Bu yıl, ortaklıklar için büyük bir yıl olacak. Tutku ve güç gezegeni Plüton, hayatınızdaki en önemli insanlarla bağlantı kurma şeklinizi değiştirmek için ilişki bölgenizde 20 yıllık bir kalış için harekete geçiyor.





Yani diyor ki, enerjini gereksiz harcama, enerjine dikkat et. Hayallerini gerçekleştirmek için bolca zamanın olacak o yüzden zamanı güzel değerlendir kariyerine odaklan şans senden yana olacaktır.