Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Kasım 2023, 22:11   #3
ZaLim
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ircforumuicon (6)

Rahmetliyle ilk olarak Diyarbakır'da babalar konseri adı altında Selahattin ÖZDEMİR, Azer BÜLBÜL, Emin ŞENEL konseri vardı. Her sanatçı sırayla çıkıyordu. Orada tanışıp fotoğraf çekmiştik.

Aradan yıllar geçti yaşamlar değişti hayat hızlandı, tesadüf eseri istanbul büyükçekmece de arabamıza aldık, bir polis memuru ile tartışıyordu.. 2 kişiydik araya girdik. Bana iyilik yaptınız size illa yemek ısmarlayacam dedi, silivri yolunda kanatçı hakan diye bir yer vardı, hala var mı bilmiyorum.. Oraya gitmemizi istedi, gittik. Yolda bi üçlü sardık içmedi bizimle. Keyifçi olduğunu biliyorduk ama eşlik etmedi, üzüldük.
Neyse vardık kanatçı hakana yemeğimizi yedik. Hesap ödemeden kalktık orada yollarımızı ayırdık. Sonra aradan yine zaman geçti, amcam Naif Yavuztürk'ün cenazesinde gördüm. Gelip mezarı başında ağlamıştı.. Aralarında ki bağı çözememiş, hatta soramamıştım bile. Kalabalık bir cenaze idi. Onu öyle görünce şaşırmıştım.. Bir daha da görmek nasip olmadı. Çok sevdiğim 50'ye yakın şarkısını ezbere bildiğim kıymetli eşsiz bir sanatçı idi. Allah taksiratını affetsin.

yeğenine selamlarımı iletir misin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beni tanımaz, bilmez ama amcasının çok sevildiğini bilsin.