Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Temmuz 2021, 23:10   #8
Ozi
M.K.A
Ozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Haluk Levent birçok alanda kampanyalarda yardımsever bir yaklaşım sergilediğine önceki yardımlarında olduğu gibi yeniden tanık oluyoruz. Bu tutumundan dolayı zaten hayranlık uyandırıyor.

Orman yangınlarının sebebi birçok şeye dayanıyor. Ama maalesef %96'sı insanların ihmalleri, dikkatsizlikleri ve vurdumduymazlıkları sonucunda çıkıyor. 2018 yılında Antalya'da koy turları yaptım. Öyle içler acısı olaylara tanık oldum ki ağacın dibinde bilinçsizce kontrolsüzce ateş yakanı gördüğümde zaten bu tarz yangınların olacağını tahmin ettim. Uygun bir dille uyarmamıza rağmen şahıs diklenerek hem suçlu hem güçlü tavır sergiledi. Cahillik diyorum yaptığının farkında bile değil.

Cezalara gelicek olursak. Yangınlara sebebiyet veren kişilerin zaten cinayet ve cinayete teşebbüsten yargılanması gerektiğini düşünüyorum. Hem ormanda yaşayan canlılar için hemde insanlığın ve hayvan aleminin yaşam sürmesi için ormanlara ağaçlara ihtiyacı var. Yangınlara sebebiyet veren ve tutumsuzca davranan ahmakları kınıyorum.

________________