Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Kasım 2023, 03:16   #7
Nutella
Nutella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
eLsaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@Nutella çiçeğim tebrik ederim.

- wifi şifren nedir ?
- bir günlüğüne karşı cins olsan ne yapardın ?
- forumda sevdiğin kişiler sana yakın olan kim ?
- hangi yemeğin tadına asla bakmazsın _
- hiç okulu astın mı lisede ?
- Yinelenen garip bir rüyan var mı?
- 10 yıl sonra kendini nasıl görüyorsun ?

şimdiden kolay gelsin

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Oyss canım benimmm, teşekkür ediyorum.

1) Imss, "hebelehubelehopzıp" (Dalga geçme sakınnn, şifrem bu )
2) Ayy bu soruyu keşke sormasaydın .dd Ohooo neler neler yapmazdım, ama en çok hani arabayla felan giderken korna çalarlar veya ıslık öttürürler, son ses müzik açarlar vs. ya, vallahi her gördüğüm kıza aynı hareketleri yapar sarkıntılık eder salça olurdum
3) Aslında birkaç kişi harici doğru düzgün tanımıyorum henüz buradakileri. Ama yakın hissettiklerim ; başta sen olmak üzere tabi ki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'mm, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ablacıklarım, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cim, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cim, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cım, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ablacım, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcım, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcım, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Tabi ki yine lafladığım arkadaşlarım oluyor, ama şuanlık bunlar diyebilirim daha çok.
4) Sakatat türlerinden bazısı diyebilirim ; Beyin, Akciğer - Karaciğer, Dalak ve Yürek.. Şöyle ki bunları değil yemek, pişme kokusuna dahi midem kalkıyor hemen.. He midye, kokoreç, kelle paça vs severim ama bunlar ıyykk tövbe yarabbi ya .dd
5) Ohoo hem de kaç kere Hele son 2 senemizde kapıya güvenlikçi tutmuşlardı, o bile kâr etmezdi, çok güzel zamanlardı ya
6) Evet oldu, normalde bu tarz şeylere pek inanmam. Ama aynı rüyayı neredeyse 5 veya 6 kere net bir şekilde, aynılarını gördüm. Ve ne zaman böyle kendimi kötü hissetsem, içimde bir sıkıntı olsa yine o rüyayı görüyorum ama tam bitmeden uyanmaya çalışıyorum..
7) Imm 10 yıl sonra tahminen 7-8 belki daha fazla kedi sahiplenmiş (çünkü şuanda daha 3 tane var .dd) , evde kalmış ama aynı zamanda doğrusu bundan da mutluluk duyan "bir kedi annesi" olarak görüyorum vallahi.

Cansın çiçeğim, yine beklerim kiii. ^^
Gerçekten sorularını cevaplamak çok keyifliydi benim için.

________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]