Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Temmuz 2021, 18:57   #1
KivanC
KivanC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Mülteci besleme tesisimiyiz?

Ülkenin bekâsı, milli şuur bu tür milliyetci faşist denilerek eleştirilen zaman aralığı 2011 2019 seçim yatırımı, ülke suan dünyanın tam ortası 3. Dünya ülkesi haline gelmis M.Ö kavimler göçü gibi kervanlarin rahatlikla dolaştığı Mezopotamya olmuştur.

Bizler besleyici çocuk bakıcısı ve bireyleri yetiştirici yerleşke durumundayiz, yönetim olarak eleştirirsek bu araplaşma mücadelesinin sebebi sizce Türklüğü incitmek mi yoksa peyderpeye azınlığa mi itmekmidir?
Ekonominin çalkantılı günlerinde para için kendi halkina yapılan bu zulüm neden?

Neden zulüm diyorum, 2011 yilindan itibaren mülteci akimi başladığında bugünlere gelinecegini biliyorduk da 2. Arap furyasi nedir, bu kapitalist zorlamayi hak ediyormuyuz?

Suriye'ye keyfi ulke sinirlari adi altinda ulkemizin gencleri şehit oldu, olmaya devam ediyor, joleli ve sırım gibi adamlar ulkemiz de nargile döktürsün, bayramda çocuklarımızı şehit ettiler ama ne olduğu belli olmayan multeciler tiril tiril giyinerek Suriye'ye bayramlaşmaya gitti ya sen?
AB 'nin verecegi fonu bekleyen hükumet sence seni umursadığı için mi o paranin derdin de yoksa kışlık, yazlık saraylar mercedesler için mi o EURO'nun peşinde!

Sınırımızda giris yapan mültecilerin birtanesinde kimlik dahi yok kimdir, nedir, kimlerdir ama en son okuduğum kadari ile talibanin hücre askerinden ve intihar komandolari olduğu düşünülüyor.

Inkar ettiklerini biliyoruz hepimiz, mültecilere türk vatandaşlığı veriliyor emin olun.hatay da antalya da aday cikarirlarsa rahatça alacakları belediyeler var.
Kuyumcu,
Emlakci,
Marketci,
Dövüz büroları,
Manav,
Tekel bayii,
Saatci,
Kasap,
Restoran,
Cafe,
Araba galleri hem lüx vede ikinci el daha fazlasida var emin olabilirsiniz.Ve daha fazlasini bildiginizi buliyorum yakin zamanda GAZI MILLET MECLISINE girerlerse şaşırmayın.


BURASI ZEYTINBURNU SAHILIN DE BIR AFGAN GRUBU
NEDEN ASKERI ÜNİFORMALARI ILE DOLASMAKTALAR BILENINIZ VARMI?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

"Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın"