Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Temmuz 2023, 01:13   #52
KahKaha
KahKaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ay @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]iiii… Vallahi çok teşekkür ederim.
Şu parmakcıklarım nasır tutmadan şu hafta bitse de Sekodan kurtulsam
Kahve için çok teşekkür ederim
Hemen sorulara geçeyim. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 5. Cilde yetiştirsin

Yaşadığın sürece eline geçmiş bir fırsatı elinin tersiyle itip sonradan pişman oldun mu? Bu çok özel değilse neydi?
Kariyer ve eğitim ile ilgili bazı fırsatları reddettim. Fakat hissettiğim tam olarak pişmanlık değil. Örneğin, yüksek lisansa devam etmedim. O zamanlar geri ödemeli burslarımı ödemeye başlayıp, aileme kardeşimin üniversite hayatı için hazırlanacakları zamanı vermem gerekiyordu, belki sonra yaparım deyip çalışmaya başladım. İş konusunda da benzer durumlar var. Dediğim gibi pişmanlık değil, sadece o konularda farklı tercihler yapsam nasıl olurdu diye merak ediyorum zaman zaman.

Eski bitmiş olan ilişkilerinden hangisi sana daha çok pişmanlık yarattı? Ya da daha doğrusu pişman olmaları için ne yaptın?
Aslında biten her ilişkim için iyi ki bitmiş diyorum. Önemli olan olmayana şükredebilmek ya, öyle işte. İyi ki diyorum çünkü uzun vadede birbirimizi yıpratacağımızı biliyorum. Kötü insanlar olduklarını düşündüğüm için değil yani. En zor, en sonuncusunu atlattım çünkü orada çok fazla yaşanamamışlıkla birlikte başka etkenler de vardı. Ve onun bitmiş olmasına da binlerce kez şükrediyorum.
Pişman ettiğine pişman ettiğim biri olmamıştır herhalde ama şunları yaptım/yapıldı mesela… Sayılır mı bilmem… Birisinden “bu sene hediye olarak sana özgürlüğünü veriyorum” diyerek doğumgününde ayrılmıştım. Birisinden ayrıldıktan aylar sonra “Didem senin sevgin çok güzel ama tersin ondan kat kat kötüymüş” cümlesini duymuştum.
Böyle yazınca, pişman etmişim herhalde
Amaaaaan bana ne canım, onlar kendi yaptıklarına baksınlar önce. Onlar benim sabrımı zorlamasalar ben de onların canını yakacak cümleler kurmazdım


Kaşıkcı elmasını sana getiremedikleri için mi bunca zaman kaybı?

Ke-sin-lik-le!
Kaşıkçı elmasını getirsinler, bak nasıl sevgilerine inanıp, ehlileşiyorum


Neden illa Texaslı bilmeyenlere açıklayıcı cevap yazarsan sevinirim
Çünküüü benim arkadaşlarımın neden Texaslı bir eniştesi olmasın? :rofl
Bu durum tam olarak da burdan çıktı. Arkadaşlarım, Türk erkeklerinin bana hissettirdiklerine ve gidik kafalarına tekrar tekrar şahit olunca “Sana Türk erkeği yasak, Didem. Bizim neden Texaslı bir eniştemiz olmasın?” dediler. Ben de durdum, düşündüm ve hak verdim. Türk erkeğiyle denedim işte, tutmadı. Bir de baktım aynı şeyde ısrar edersem adım deliye çıkacak, değiştireyim dedim. İlle de Teksaslı ille de Teksaslı.


Ben de seni çok seviyorum Esocum

________________