Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Temmuz 2023, 04:42   #40
KahKaha
KahKaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ya @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]… Forumlar forum olalı bu kadar sert geçen bir haftanın konukluğu gördüler mi acaba? Sorulara bakın ya hu!



Yıllardır bu tip platformlara giriyosun. Buralarda hayran olduğun bir erkek oldu mu? Olduysa bu kim ve nesine hayran kaldın?

"Bu adam benimle olmalı" diye düşündürecek bir hayranlık hiç yaşamadım. Yaşasam muhtemelen ağıma düşürürdüm zaten
Fakat değişik kişilerin, farklı farklı özelliklerine hayran olmuşluğum var. Örneğin, senin direncine, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’nun sadakatine, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’ın istikrarına, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’ın zekasına, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’ın nezaketine, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’nın vatanperverliğine, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’nin anne babasına bağlılığına hayranım diye sayabilir, listeyi de uzatabilirim.

Hayran olduğum bütün özellikleri aynı bünyede toplayan birisi olursa, ya da hepsini taşımasa ama Ian Somerhalder olsa, onunla dillere düşeceğimizden emin olabilirsin

________________