Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Temmuz 2023, 20:10   #10
KahKaha
KahKaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Ada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet, şaşkınım ve hatta üzgünüm ama bu defa kimsenin söylediği yalanın sorumluluğunu kendi üzerime almaya niyetli değilim.

Hiç kimse hiç bir şeye mecbur değildir bence.
Kendine sıkıntı yaşatacak bir şey için kimse için değmez gülüm emin ol.
Ellerine Sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] m .
Teşekkür ederim
Mecburiyet değil elbet, haklısın. Tercih.

Alıntı:
Cemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yalan birkere söylendimi emin ol arkası gelir.
Şahsi fikrim konu ne olursa olsun bence söylenmeli ve karşındaki kişinin seni üzmesine asla izin verme!!!Bir kere yalan söyleyenin binkere doğrusunu sorgularım!!!şüphe ve güvensizlikle arkadaşlık dostluklar yürütülemez.
Evet, olaydan sonraki süreçte ben de çok sorgular oldum.
Teşekkür ederim yorumun için

Alıntı:
eSaret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Olaya hangi açıdan bakarsak bakalım Can sıkıcı ve üzücü vede bir o kadar stresli, beklemediğimiz, yapmaz dediğimiz kişiler, malesef bizi bu ikilime sürüklüyor, yaptığı hatayı ( bu güven duyulan ) olduğu için sussam mı, yoksa söylesem mi, ne olacaksa olsun, bir an önce kararsızlığı, benim yaptığım sessiz kalmakta zor, ama içinizden kalbinizden, duygunuzun hangi tarafı ağır geliyorsa onu yapabilirsiniz. Güven bir ayna gibidir, hangi sebeple kırılırsa kırılsın, bin parçaya bakmak zorunda kalırız, sizin açınızdan büyük bir durum buda belli o zaman masa da Affetmek te olabilir, müsade her zaman var başımla beraber.
Tabi ki… Aslında sizin yaptığınız daha zor. İnsanın sevdiği birini cezalandırması başlı başına zor zaten. Yapmak istediğim sadece benim için değil ama onun için de doğru olan. Görücez bakalım.
Teşekkür ederim

________________