Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Temmuz 2021, 18:40   #1
Absent
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu Başarı Hepimizin

Merhaba arkadaşlar; 10 Haziran 2021 itibariyle kurulum çalışmalarına başladığımız IRCForumu.ORG, her şeyin eksiksiz tamamlanıp tamamen açılışı sonrası, yaklaşık bir aylık zaman zarfında an itibariyle 100 kişilik üye girişine sahip olmuştur.

Sloganımızdan da anlaşılacağı gibi bu piyasada rekabet yaratmak, tamamen adil bir yönetim sergilemek ve bugüne kadar rakiplerimizin yapamadığını yapmak için bir araya geldik ve hedeflerimiz dahilinde yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.

Forumu açma düşüncesindeyken bir çok kişiden ‘tutmaz, yapamazsınız, boşa emek vermeyin, bu dalda kendini ispatlamış forumlar var’ gibi olumsuz yorumlar alsakta, ekip olarak yılmadan verdiğimiz emekler sonrası, istediğimizde neler yapabileceğimizi herkese göstermiş olduk.

Teknik açıdan ne kadar bilgili olursanız olun bunun hiç bir işe yaramadığını, tek başınıza bir hiç olduğunuzu, bu tip platformlarda ekibin ve çevrenin önemini herkes çok daha iyi anlamıştır sanırım.

Gerek ilk günden bu yana yanımızda olan, gerek aramıza yeni katılan ve gerekse de arka planda bizlere destek olup bu forumun bu hale gelip söylenilenlerin aksine bu kadar kısa zamanda bu başarıya ulaşmasına vesile olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Birlikte hep daha iyiye..

IRCForumu.ORG rekabet etmez, rekabet yaratır..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..