Konu: Aşkın dili
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2023, 00:06   #5
Absent
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
KahKaha Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], siz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’a bakmayın. Ben keyifle okudum. Ellerinize sağlık

Gelelim size Seko ve Sinan… Kahrolsun içimdeki insan sevgisine diyerek başlayayım:rofl
Kıssadan hissesi aşk engel tanımaz, insan sevince sese bile ihtiyaç duymaz kalbi ile sever olmalı aslında lakin bence manipülatif bir ruh hastasının sözde aşk hikayesi anlatılıyor.
Niye böyle dediğimi aşağıdaki özeti okumak isterseniz anlarsınız




Sarışın, mavi gözlü, kiraz dudaklı güzeller güzeli bir genç kızı aylarca süzüp bir türlü dikkatini çekemediğini düşünen bir civan mert delikanlı sonunda kızla göz göze gelir.
Hemen o gün, kız, adama, oğlanın onu uzun süredir izlediğini bildiğini söyleyen ve aşkın konuşmadan yaşanıp yaşanmayacağını soran bir not verir. Oğlan kabul eder tabi, kalbin dilinin kelimelere ve seslere ihtiyacı olmadığını söyler. Kız bunun üzerine bir trafik kazasında işitme yetisini kaybettiğini söyler çocuğa. Çocuk, kısa bir düşünür ve kabul eder. 1 yıl böyle, yazarak ve okuyarak yaşarlar aşklarını.
1 yılın sonun okulu biten çocuk evlenme teklif eden bir not verir kıza. Kız da kulağına eğilip “Hemde zerre pişmanlık duymadan , binlerce kez EVET” der.
Yahu özet dediğin şey bile taaa bizim burdan sizin orası kadar. Kıssadan hisse bize yeter didom, teşekkürler, fazla detaycı değiliz biz

________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..