Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Şubat 2023, 02:27   #1
KahKaha
KahKaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 🩹 Haydi Yardıma! 🩹





Merhabalar IRCForumu.Org Ailemiz,
Hepimizin başı sağolsun ve geçmiş olsun.

Vatanımızdaki 10 il, yaşanılan felaketin enkazlarından kurtulmak için çabalıyor.

Bizler de bu süreçte elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmak, haddimiz olmayarak teşvik etmek, yol göstermek ve en önemlisi aile olarak sizleri de bu çabamızda yanımızda görmek istedik. Yardım çabalarınızın bir karşılığı elbette yok ve bakalım IRCForumu.Org ailesi olarak böyle zor bir günde nasıl tek yürek olabiliyoruz kendimize ispatlayalım istedik.

Bu yüzden özel mesaj ile ya da bu konu altında yaptığı yardımın dekontunu, kargo şirketleriyle gönderdiklerinin makbuzunu ve şahsen sundukları hizmetleri bizim bile paylaşan arkadaşlara bir sene kullanmaları için Yardımsever rankını vereceğiz.



Umut ediyoruz ki forumumuz baştan aşağı bu yası tutan ve açılan yarayı sarmak için çabalayan insanlarla dolacak ve bizler o rankleri her gördüğümüzde hayatını kaybedenlere rahmet, geride kalanlara sabır dileyeceğiz.

Sizinle paylaşmak istediğimiz bilgiler aşağıdadır.
1. Maddi bağışlarınızı bu bilgileri kullanarak uygun gördüğünüz kurumlara yapabilirsiniz.

AFAD [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ulaşabilir, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yapabilirsiniz.

Yine aynı şekilde Ahbap Derneği [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ulaşabilir, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yapabilirsiniz.

Türk Kızılay’ının [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kullanabilirsiniz.


2. Sürat Kargo deprem bölgelerine yardım paketlerinizi ücretsiz olarak Kızılay tarafından belirlenen yardım noktalarına taşıyor. Gittiğiniz kargo şirketine deprem yardımı yapmak istediğinizi söylerseniz size yardımcı olacaklardır. Kızılay tarafından belirlenen güncel ihtiyaç listesi aşağıdadır.



3. Yurtdışında yaşayanlar bulundukları bölgenin konsolosluklarının sosyal medya hesaplarından bulundukları yerdeki seferberlik ile ilgili bilgi alıp ona göre hareket edebilirler.

Biz, IRCForumu.Org olarak mümkün oldukça fazla hayata dokunmak istiyor ve bunu başaracağımıza inanıyoruz. Haydi yardıma!
________________






Konu Emrehan tarafından (16 Nisan 2023 Saat 10:45 ) değiştirilmiştir..