Konu: SonLuk.
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ocak 2023, 00:05   #1
Jayus
𝐈𝐫𝐫𝐞𝐥𝐞𝐯𝐚𝐧𝐭.
Jayus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart SonLuk.

~SonLuk.~

Her Başlangıçın bi Sonu Vardır Derler hep, hep bi son çizilir kafalarda "her şeyin sonu var yaa bu da biter nede olsa" imajı oturur zihinlere. Neden Peki ? Neden insanlar İyi Kötü Her şeyi bitirmek istiyor ki ?
İşte Bu Soruya henüz cevap bulamadım, ama insanoğlunun bencilliğinin burda da yüz gösterdiği belli. İnsan önce kafasında bitirirmiş sonrası Geliyor Kendiliğinden Zaten kafada bitmişse ne kadar uğraşsan az gelir yeniden çabalayamazsın çünki Sen artık çoktan olmayacağına inandırdın kendini artık umutlarını, inançlarını, güvenini, Topladın hepsini ve attın, Evet, Evet attın bunu Kendin Kafanda Yaptın sonrada Gerçek oldu. Gerçekten ilginç bir şekilde bir şeyi bilinç altına yerleşdirdiğin Zaman Kimse Engel olamaz O şeyin Gerçekleşmesine. En Basitinden bir Misal Çekelim "Halsiz hissediyorum hastalanıcam galiba" Çok Tanıdık bi cümle çünki her insan bunu düşünmüştür mutlaka, İnsanoğlu Başına Geleni iyiye değil kötüye çektiği için olur bunlarda çoğu zaman. Hep Başına Gelecek kötü şeyleri düşünür, Siz hiç "Yarın Çok Güzel Olucak" diyen birini gördünüz mü ? Bunu Okuyacak olan 10 kişiden 2-si Anca duymuştur bence. Çünki iyiyi dile getirmeyiz ama kesin "Yine Yorucu bir gün olacak" lafını çok duymuşsunuzdur buna eminim işte. Her Yaşamın Her İnsanlığın Sonu vardır elbet ama bunu dile sık sık getirmek O sonun gelmesini Yavaşlatmak yada Engellemek gibi bir işe yaramıyor Malesseff.
Hapşurunca Bile "Çok Yaşa" Diyen Bir toplumda Yaşıyoruz sonuçta, bir hapşuruk bizi ölüme kadar götüre bilir zihniyetindeyiz. Hadi Gelde Bu Toplumu Pozitif Düşüncelere Doğru çek. Sonu Düşünür İnsanlar Hep en sona Odaklanır Yarınlarımızı Değil 20-30 yıl sonramızı düşündüğümüz için Bu zihniyetde kalıyoruz. Neyse ne Demişler... "Her şeyin bi sonu olduğu gibi bu Yazınında Sonuna Geldik.)"
________________

"𝐻𝑒𝑟𝑘𝑒𝑠𝑖𝑛 𝑦𝑎𝑛𝑖𝑛𝑎 𝑔𝑖𝑡𝑚𝑒𝑘 𝑖𝑠𝑡𝑒𝑑𝑖𝑔𝑖 𝑏𝑖𝑟𝑖𝑙𝑒𝑟𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑑𝑖𝑟, 𝑔𝑒𝑐𝑒𝑛𝑖𝑛 𝑢𝑐𝑢, 𝑠𝑎𝑏𝑎ℎ𝑖𝑛 𝑘𝑜𝑟𝑢, 𝑐𝑒ℎ𝑒𝑛𝑛𝑒𝑚𝑖𝑛 𝑑𝑖𝑏𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑜𝑙𝑠𝑎..."