Konu: Ben Meryem.
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ocak 2023, 17:45   #1
KivanC
KivanC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ben Meryem.

Merhaba Ben Meryem;

16 yaşındayım Batmanın gercüş köyündenim, 4 abim 2 kız kardeşim var, babam esnaf annem ev hanımı abilerimden 2'si koruyucu, lise son sınıfına giderken hiç ummadığım bir akşam babam benimle konuşmak için salona çağırdılar bana köyün zenginlerinden cemal isminde zengin bir adamın beni istediğini söylediler.

Babam hayatımın kurtulacağını anlatıyor abilerim iş sahibi olacağını anlatıyor arada üzülen annem ve kız kardeşlerim, kız kardeşlerimin üzülmelerinin sebebi de kendilerine gelecek olan sıra çocukluğumun abilerimle oyun oynayarak geçirdiğim anılarım bir anda gözümün önüne gelmesi ve aniden silinmeleri saniyelik bir şey oldu.

Salonda yaşananları ben Türk filmlerinde gördüğüm aklıma geldi gerçek mi rüya mı, benim başıma gelmeleri mi yoksa daha kötüsünün gelecek olması mı psikolojik bir durum mu bir an ne düşünüyorum anlamadım.
Ertesi gün oldu annemi ağlarken gördüm anneme, üzülme anneciğim babama sakın karşı gelme ddim yoksa sana zarar verir dedim çünkü annemi döverken çok görmüştüm.

Okulumu bitirmeye çok az vakit kalmıştı neler yapabilirim diye düşünürken öğretmenim olan Buse hocam ile konuşmaya karar verdim, öğretmenime durumu anlattım öğretmenim de beni alarak müdürümüze kadar gittik bana polise haber vermemizi gerekirse yetkililere haber vermemiz gerektiğini söyledi ama bunların hiçbirisi bir işe yaramadı, ne öğretmenim nede müdür bey seslerini dahi çıkaramadılar abilerim ve babam onları tehdit etmişti.


DIPNOT: Bu hikaye gerçek bir hikayedir, ismini değiştirerek yazdım ve devamında hayatında ki zorlukları paylaşıcam.


________________

"Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın"