Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ocak 2023, 20:46   #18
AlgoS
AlgoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Eru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1. Soruya gel ya. hepsi birbirinden kıymetli adamlar. Hepsine de farklı farklı konularda sonuna kadar güvenebilirim. Gerçekten bir ayrım yapamıyorum. En yakının kim dersen Berkay bir tık öne çıkıyor.

2. Okulu bırakma kararı baya baya zordu benim için. Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmiştim ve bir karar vermem gerekiyordu. Baya zordu.

3. Uyuz oluyorum. aldanma şu herifin çocuksu masun yüzüne.

4. Mantık benim göbek adım. bilmiyorum ben kontrolümü hiç kaybetmedim. Kendimi tutabiliyoeum. Veya beni daha kontrolden çıkaracak kadar sinirlendiremedi kimse. Bu da olabilir. Ya da ben çok gamsız da olabilirim. İnan bilmiyorum.

5. Ben fiziksel olarak hiçbir tarafımı beğenmiyorum. İlla bir eğretilik yakalıyorum. Aynaya bakınca "vaaay be" demedim hiç.


6. Bir çok an var. İçlerinden bir tanesini seninle vazkşt geçirdiğimiz ilk gün. Hayatımın en güzel günlerinden biriydi. İçimdeki o garip heyecanımsı duyguyu unutamıyorum.

7. Kendimde eleştirebileceğim bir sürü durum var. Bazen daha sakin olmam gerektiğini düşünüyorum. Bazense daha pervasız.


Fıstık gibi sorularmış. Anladın sen.





Teşekkürler
Teşekürler efendim Serdar masum yüzüne değil hepiniz bir o tek kaldığı ve iyi anlastigimiz için yanında oluyorum bu duruma Alisman lazım sizin dediginiz gibi değil hem biz sohbet edip eglenebiliyoruz
Ne Berkay mis ya Allah'tan artık evleniyor kurtuluyorun

________________

Dürüstlük kişinin bildiğini söylemekle... İşine geleni söylemek, arasında yaptığı seçime dayanan bir ahlak sorunudur.