Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2023, 23:22   #1
KivanC
KivanC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Merhaba Ben İnci

Sevgili Günlüğüm;

Merhaba ben İnci 11 yaşındayım, Annem babam olmadığı için babaannem ve dedem ile yaşıyorum.

Merhaba Benim adım İnci, ben ilkokul 5 sınıfa gidiyorum öğretmenlerimi ve arkadaşlarımı çok seviyorum.

Babam annem ile beraber evimizde otururken ben o sırada uyuyormuşum, uyuduğum anda deprem oldu, annemi o depremde kaybettik, kaybettim. Annemi çok seviyordum, onun kokusu ile uyumak çok güzeldi ama şimdi kokusunu elbiselerinde arıyorum.

Sabahları uyanınca babamı uyandırmayı seviyorum, yastığına sarılması beni çok güldürüyor, canım babacım uyan hadi diyorum garip garip sesler çıkarıyor ve uyanıyor ilk cümlesi, aşkım daha erken değilmi oluyor.

Babam vardiyalı çalışıyor beni her sabah dedem okula bırakıyor ve öğlen alıyor. Bir
Öğlen vakti okuldan erken çıkmıştım dedemin gelmesine daha yarım saat vardı okulun önündeki bankta oturdum beklemeye başladım, yanıma bir çocuk geldi çocuk sürekli ağlıyordu, merhaba neden ağlıyorsun diye sordum, annesinin geç kaldığını anlattı.

Annesi 10 dakika sonra geldi, çok güzel bir kadındı çocuğunu almak için eğilince annemin kokusunu hissettim, dayanamadım hıçkıra hıçkıra ağlarken dedem geldi.Neden ağlıyorsun diye sordu annemi gördüm dedim, dedem öyle şaşırdıki, nasıl yani dedi.Annemin kokusunu arkadaşımın annesinin kokusunda aldım dede dedim ve dedem çok üzüldü keşke söylemeseydim.

Öğretmenimin adı Burcu, canım öğretmenim çok seviyorum öğretmenimi, bizleri kendi yavrusu gibi sever kollar, bir defasında beni ağlarken görünce çok üzülmüş en sevdiğim çikolatayı alıp bana getirdi, benim bir bez bebeğim vardı annemin bana diktiği yeşil saçlı kolları kısacık bacakları uzun komik bir bebekti ben onu kaybetmiştim öğretmenim bana bir bebek dikmiş aynısıydı o kadar çok sevindim ki bana sadece derslerime çok çalışmamı istedi başka şartı yoktu ama bende derslerimi çok seviyordum.


DIPNOT: Tüm hikayelerim gibi İnci 'ninde gerçek hikayesi var 1. bölüm.

Kalem: 11.01.2023
________________

"Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın"

Konu Ada tarafından (12 Ocak 2023 Saat 09:50 ) değiştirilmiştir..