Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Kasım 2022, 14:28   #1
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart En İyi Dudak Peelingi Tarifleri

En İyi Dudak Peelingi



1. Şeker: Küçük taneli ve sert yapısıyla ölü hücreleri temizleyen ve gözeneklerini açan şeker, cildi canlandırıyor. Sen de esmer, sarı veya beyaz şeker içeren peeling ürünleriyle dudak yüzeyinin tertemiz ve pürüzsüz olmasını sağlayabilirsin.

2. Üzüm Çekirdeği Yağı: Yara tedavisinde kullanılan, cilt lekelerini azaltan ve nem sağlayan üzüm çekirdeği yağı; peeling ile ciltte harikalar yaratıyor. Sen de üzüm çekirdeği içeren bir peeling ürünüyle dudaklarındaki sağlıksız görünümün üstesinden gelebilirsin.

3. Jojoba Yağı: Cildi temizleyen, nemlendiren ve besleyen jojoba yağı; yalnızca peeling işlemlerinin değil, tüm cilt bakım ürünlerinin göz bebeği. Antialerjen olan bu yağ; dudakların en büyük sorunlarından olan yanma, kuruma ve soyulmanın önüne geçiyor.

4. Kayısı Yağı: İçerdiği E ve C vitaminleri ile cildi yenileyen kayısı yağını bu sıralar çok sık duyuyor olmalısın. Dudaklarının yumuşacık ve pürüzsüz olmasını sağlayan bu içerik ile aynı zamanda dudaklarındaki renk eşitsizliklerinin azalmasını da sağlayabilirsin.

5. Gül Yağı: Kokusu ve kadifemsi yapraklarıyla cezbeden gül, yüzyıllardır cilt bakımının da olmazsa olmazlarından. Antiseptik özelliğiyle mikropları öldüren ve cilde yoğun nem sağlayan gül yağı sayesinde dudakların bakımlı ve nemli bir görünüme kavuşuyor.

Eh, artık yumuşacık ve yenilenmiş dudaklara sahip olabilirsin!