Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ekim 2022, 20:09   #1
Göktürk
Göktürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Google https:// e Önem Verecek

Google’ın sıralamada, pagerank değerlerinde yaptığı değişiklik;

Durmak bilmeyen google yeni güncellemesi ile artık arama motorları algoritmasında (SEO) https:// şifreleme sistemini kullanan siteleri arama sonuçlarında üst sıralarda gösterecek.
Google bu güncellemeyle, sitelerin daha güvenli olmalarını amaçlıyor ve arama sıralarında üst sıralarda göstereceğini belirterek, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] uygulamaya teşvik ediyor.Böylelikle https uzantılı sitelerin google sayfa değeri yani pagerank’ıda daha yüksek olacak.




Google sıralamasında üst sıralarda yer almak


https nin ne olduğunu açıklamak gerekirse; internette sunucular ve son kullanıcılar arasında bilgilerin “başkarlı tarafından” okunamayacak şekilde nasıl aktarılacağına dair kurallar ve yöntemleri düzenleyen bir sistemdir.https şifreleme kullanan sitelerin başında “[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yerine “[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bulunmaktadır.B sayfalar, daha güvenli bir internet deneyimi için temel oluşturuyor.
Google tarafından yapılan açıklamada https uygulamasının arama sonuçlarının şu an itibariyle % 1’ini 2 sini etkilediğini, zamanla bu sayının artacağını belirtmektedir.
________________

BOZKURTLAR Anadolu'dan Uluyacak