Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ekim 2022, 01:35   #70
Siyahizm
Okey Sitesi Sahibi
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
KahKaha Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], öneriler ve şikayetler kısmının moderatörlüğü bana ait ve bu bölüme yazılanlar sadece benim kontrolümden geçmiyor. Diğer arkadaşlar da elbette yardımcı oluyorlar. Takdir edersiniz ki her an forumu gözetmek gibi bir lüksümüz yok. Sizi bekletmemek adına arkadaşlar cevap vermişler ama direkt sorunun kiminle olduğunu söylemediğiniz için sorun olduğunu düşündüğünüz kişi cevap vermiş. Şahıslarla ilgili olan ve forumu etkilediğini düşündüğünüz şikayetlerinizi açık sözlülükle bildirebilirsiniz. Bunu KahKaha yapıyorsa KahKaha yapıyor demekte özgürsünüz. Burdan açıklama yapıyorum ki, ileride diğer kullanıcılara örnek teşkil etsin. Kimse çalının etrafını dolaşmak zorunda hissetmesin. Bizim forumumuzda böyle şeylere kesinlikle müsade ediliyor. Edilmiyorsa bana bildirin lütfen.
En iyi siz bilirsiniz ki ben yöneticilerimin güç gösterisi yapmasına müsade etmem. Şikayetinize gerekli cevap iki yönetici tarafından da verilmiş. İncelenecek denmiş. Üzerine üste çıkmaya çalışmak kötü niyet göstergesi olur ki sizin böyle bir şey yapacağınızı sanmıyorum.
Son olarak, ortak bir forum yönettiğimiz için, aynı cevapları vermemiz kadar normal bir davranış yoktur. Bu vesile ile benzer bütünlüğü birlikte iş yapan bütün sohbet, okey ve forum sitelerine tavsiye ederim.

Keyifli forumlar.
Benim bahsettiğim kişi üslubunu bozarak cevap veriyor insan gibi davranmıyor hadi onuda geçtim sizde biliyorsunuz ki bir şikayet bölümünde sadece benim isim verdigim kişi benimle ilgilenir başkaları bu konuya dahil olamaz kendi aralarında konuşup kaynasip bana yukleniyorlar burda nerde benzerlik var soruyorum birisi çıkmış yok a si yok b sallayip duruyor report ediyorum ona bile uyarı gelmiyor örnek olarak bir tane davranış gösterin bana