Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Eylül 2022, 18:39   #10
AbC
AbC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Herkese merhabalar,
Herkes yeterince içini döktü sanıyorum ki . Şimdi söz sırası bende !
Öncelikle,

Resmî olarak farklı kisiye ait olan tatlisohbet.org şahsım tarafından satılmamis olup alışverişin iki kişi tarafından yapılmasına rağmen, asil Sunucu Mobiloda.Net ve ona bağlı domain sohbetkeyfim.net e gelip hakkımda şahsıma küfür, tehditler savuracak kadar alçalan Sizinmekan yönetim ekibi bu yazım size!!

Sizinmekan net yönetimi AdrenaLin ile olan sunucu bağını kendileri koparmıştır. Çeşitli bahanelerle sunuculardan atıp bizleri yok sayan kendileridir. Hiçbir kullanıcı farklı sebep yada bahane ile keyfi ayrılmamıştır Daha sonrasında AdrenaLin yaşanan tartışmalardan dolayı açıklama yapmış sizinmekan.net ile ilişiği kalmadığını belirtmiştir. Bunun üzerine farklı kullanıcılar yorum yapmıştır. Herkesin kendi düşüncesidir. AdrenaLin in herhangi sunucu yada domain ile ilgilisi bulunmamaktadır. Mobiloda.Net neruda tarafından açılmış bir sunucudur ve şahsıma ait olan SohbetKeyfim.Net linklidir. TatLiFm ise domaini sunucuya aittir. TatLiFm.Com kimseye domainimiz adını kullanırken izin isteme yada hesap verme sorumluluğumuz bulunmamaktadır.
Araştırmandan kafasına göre yazanlar TatLiFm.Com a girip bakabilirler. Domainimizin adını kullanırken izin istemek kimsenin haddine değildir.


Kişisel bilgi ve ekran yazılarımı hiç bir hakkınız olmamasına rağmen iznim olmadan irc forumu sitelerine konu bahis alarak kendinize prim çıkarmanız üzücü.

Anlıyorum meyve veren ağaç taşlanır. Sizin attığınız taş bizim meyvemizi yaralamaz. Lakin, bilmenizi isterim ki şu insan karalama çabanizi sitenizde ki kullanıcılara özen gösterip sohbet akışına sağlarsanız daha çok ilerlersiniz

Hakkınız da hayırlısı olsun umuyorum bu çirkef ithamlariniz daha başka kişilere dokunmadan sanaldan yok olursunuz )

Ekransa bizde daha güzelleri var . Şimdi herkese kolay gelsin.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

herkese iyi aksamlar .

________________

Sus! Hakkımda Bilgin Yoksa Fikrin de Olmasın.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]