Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Temmuz 2022, 17:30   #1
Jayus
𝐈𝐫𝐫𝐞𝐥𝐞𝐯𝐚𝐧𝐭.
Jayus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sergen Yalçın'ın yeni adresi başta Beşiktaş taraftarı olmak üzere herkesi şaşırttı! YouTube kanalında yorumculuk yapacak

Beşiktaş'ı şampiyon yaptıktan sonra kötü gidişe engel olamayıp geçen sezon itibarıyla görevden alınan teknik direktör Sergen Yalçın, yeniden işbaşı yapıyor. Yorumculuğa geri dönen Yalçın, bu kez bir TV kanalında değil, aylık bir derginin YouTube kanalında kamera karşısına geçecek. Yalçın'ın bu kararı özellikle Beşiktaş taraflarını şaşkına çevirirken, Twitter'da paylaşılan fotoğraf sonrasında siyah-beyazlı taraftarlar genç teknik adama eleştiride bulundular.


Beşiktaş'a 2020-2021 sezonunda çifte şampiyonluk yaşatan Sergen Yalçın, geçen sezon ise kötü sonuçların ardından takıma veda etmişti. Görevi bıraktıktan sonra tatil yapan ve futboldan uzak kalan Yalçın'ın yeni adresi belli oldu.






YORUMCULUK İÇİN YOUTUBE'U SEÇTİ

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası zaferleri sonrasında Beşiktaş'tan 9 Aralık'ta ayrılan Sergen Yalçın, yorumculuğa geri dönüyor. Bu kez TV kanalında değil, aylık bir derginin Youtube kanalında yorum yapacak olan Yalçın'ın tercihi eleştirildi.
BEŞİKTAŞ TARAFTARI ELEŞTİRİLERDE BULUNDU

Beşiktaş'ı şampiyon yaptığı sezonda büyük beğeni toplayan ancak sonraki sezonda da eleştirilerin hedefi haline gelen Sergen Yalçın'ın yeni sezon öncesi birçok teklif gelmesine rağmen teknik direktörlük yapmayacak olması Beşiktaş taraftarlarını da şaşırttı. Twitter'da paylaşılan fotoğraf sonrasında siyah-beyazlı taraftarlar, Sergen Yalçın'a eleştiride bulundular.
________________

"𝐻𝑒𝑟𝑘𝑒𝑠𝑖𝑛 𝑦𝑎𝑛𝑖𝑛𝑎 𝑔𝑖𝑡𝑚𝑒𝑘 𝑖𝑠𝑡𝑒𝑑𝑖𝑔𝑖 𝑏𝑖𝑟𝑖𝑙𝑒𝑟𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑑𝑖𝑟, 𝑔𝑒𝑐𝑒𝑛𝑖𝑛 𝑢𝑐𝑢, 𝑠𝑎𝑏𝑎ℎ𝑖𝑛 𝑘𝑜𝑟𝑢, 𝑐𝑒ℎ𝑒𝑛𝑛𝑒𝑚𝑖𝑛 𝑑𝑖𝑏𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑜𝑙𝑠𝑎..."