Konu: S4s
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Haziran 2022, 14:06   #51
S4S
AdanaDemirSpor
S4S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
FeRiDe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evettt Bu Günki Şanslı Kişimiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;d
Anlatmaya Başlayalım Hemen Çok uzatmicam Çok Uyuz Gıcık PisLik Gereksiz biridir Tanıştığıma Bin Pişmanım Laa ben seni neden tanıdımmm kiii Ben Bu Adamı Tanıdıkdan Sonra Şivem Bile Kaydı Düşünün artık Zerre Faydası olmayan biri Yaa Çöpe atsan kediler bile Yaklaşmaz onun olduğu çöpe Şakayı bir yana bırakalım Şimdi. Selçuk Çok Değerlidir Benim için Tanımış olmama asla pişman değilim bazen uyuz ola biliyor ama yinede severim değeri yeri başkadır bende Seçoo iyiki senn Bee Pis Adanalı. Adanaa GüzeLSeee Sebebi Sensin! Seviliyonn, ki zaten dememe gerek bile Yok biliyon kendinn.
Bana ayrılan sürenin sonuna geldik Başka bir Anlatımda Görüşmek üzere. Bide Allah'tan Fazla uzatmıcam dedimm Ama Konu Selçuk olunca kısa yazılar yetersiz kalıyor tabi kii Bu Yazdıklarım Bir kısmı Uzatsam daha derinlere insem anlatılacak şey çokdur elbet şu an elimin ucuna gelen ne varsa onları yazıyorum sadece (:
Bir Kaç Kelimede Söveydin daha iyi Olurdu sanki Adı Feride


Alıntı:
AntepLi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Balcan Kebabı Sonrası Sofraya Gelen
İri Fıstıklı Baklava Gibidir. Vesselam.
Baklava Yapsanda Yesek Ya

Alıntı:
TopRaK35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cok zamandr sanaldayım senı gormusmdr etmısmdr ama fırsat bulamadık tanısmaya belkı bır gun tanısırırız aga
Her Zaman Baş Tacısın Kardeşim Tanışırız Tabi

________________


Sen Yeter Ki Çocuk Gibi Davran Gönlümde Salıncağın Hazır Bebeğim ~

#ads