Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Nisan 2022, 13:40   #1
Prencies
1903 ∞
Prencies - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Messi'nin 1 golünün ederi: 10 milyon euro

PSG formasıyla Barcelona'daki başarılı günlerini özleten Lionel Messi, bu sezon Ligue 1'de çıktığı karşılaşmalarda sadece 3 gol bulabildi.

Sezon başında Barcelona'dan Paris Saint-Germain'e bedelsiz olarak katılan Lionel Messi, genel performansıyla beklenilenin çok uzağında kaldı.

Barcelona formasıyla 600'den fazla gol sevinci yaşayan Arjantinli yıldız, bu sezon Ligue 1'de çıktığı 21 maçta sadece 3 gol atabildi.

Katalan ekibiyle 21 yıllık kariyerini sonlandıran Messi, PSG ile yıllık 30 milyon euro maaş üzerinde anlaşma sağlamıştı.

34 yasındaki oyuncunun Paris ekibiyle 3 yıllık sözleşmesini tamamlaması halinde takımda kaldığı süre boyunca hak edeceği sadakat bonuslarıyla birlikte 110 milyon euro civarında bir gelir elde etmesi bekleniyor.

Lionel Messi'nin Ligue 1'de Nantes, Lille ve Lorient karşısında bulduğu 3 gol başına Paris Saint-Germain'e maliyeti 10 milyon Euro oldu.

PSG formasıyla 29 karşılaşmaya çıkan Dünya starı, Ligue 1'de 3 gol ve 13 asist yaparken Şampiyonlar Ligi'nde ise 5 gol sevinci yaşabildi.

(Alintidir)