Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2022, 22:49   #1
ESinti
Emektar
ESinti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ramazan Bağışınız SMA Hastalarına Gelecek Olsun!


Ramazan Bağışınız SMA Hastalarına Gelecek Olsun!


İçinde bulunduğumuz Covid-19 Pandemisi Dünya çapını etkilerken; kronik hastalığa sahip bireyler ve aileleri daha büyük risk ve belirsizlik ile karşı karşıyadır. SMA hastalığı ile mücadelede eden ailelerimizin omuzlarına, salgın nedeniyle maddi zorluklar eklendiğinde; her zamankinden yakın olduğumuzu hissettirmek, büyük bir aileye sahip olmanın birinci önceliğidir.



SMA Hastalığı İle Mücadele Derneği tarafından adresinize teslim edilecek olan gıda desteğinin sağlanması için; talep formunu doldurmanız yeterlidir.



Sevgi Paylaştıkça çoğalır!

Paylaşmanın, yardımlaşmanın, dostluk ve kardeşlik duygularının en yoğun şekilde yaşandığı ramazan ayında yaptığınız bağışlarla; ihtiyaç sahibi SMA hasta ve ailelerine desteklerinizi ulaştırabilirsiniz.

Yaptığınız ramazan bağışları, hastalarımızın nefes alabilmesi için aspirasyon cihazı-sondası. trakeostomi kanülü, nebulüzatör, oksijen tüpü; hayatını konforlu sürdürebilmesi için pulse oksimetre, gastrostomi tüpü, devre hortumu, ortez cihazları başta olmak üzere çeşitli medikal malzemelere, ailesi için gıdaya dönüşecektir.

SMA-DER ailesi olarak; acıların paylaşıldıkça azalacağını biliyor, hep birlikte daha güçlü olacağımıza inanıyoruz...

İRCForumu.ORG





Altta ki linke tıklayarak bağış yapmak için sayfaya ulaşabilirsiniz!

İletişim: 0546 966 79 05
E-mail: info@sma.org.tr
Web: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
~alıntıdır~