Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mart 2022, 14:35   #1
TeaMStaR
5
Nick kopyalandı!
Standart Sen baharın yağmurla getirdiği özlemdin

Sen baharın yağmurla getirdiği özlemdin içimdeki
Sen bir çiğ tanesi kadar ince ve narin ne olduğunu anlayamadığım yanımdın benim
Sen denize düşüp ıslanmaktan korktuğum savaştın yüreğimde
Sen hergece özlemini çektiğim ve kaybetmekten korktuğum özeldin
Sen sevmekten korkmadığım tek Özlemimsin

Sen gözlerinle batığında yüreğimde fırtınalar koparan tek özeldin benim için. Seni uzaktan sevmeliydim biliyorum seni kimseler bilmemeliydi. Aslında seni kendimden bile saklamak istiyordum. Biliyordum seni öğrendiklerinde benden uzaklaşacak kopacaktın.Gidişine dayamazdı bu yüreğim, kaldıramazdı inan bu ayrılığı. Ben alışmıştım biliyomusun tabiki bilmiyorsun her gece senle uyuyup sabahta senle uyanışımı. Sana anlatmak isterdim rüyalarımı, hayallerimi sana olan aşkımı ve çaresizliğimi.Ama anlatamazdım inan anlatamazdım rüyalarımda ay ışığında dans edişimizi bir birimize sarılıp hayaller kurduğumuzu gözlerimizin içine bakıp birbirimizi sevdiğimizi. Çünkü bu tek taraflı bir aşktı ve ihtimali bile olmayacak çokkkk uzak duygulardı ikimiz için. Hani bir gün bana söylemiştin ya bir sevdiğinin olduğunu işte ozaman içimde küçücükte bir umut olmuştu takii adını duyuncaya dek. İşte ozaman anladım bu imkansız bir aşk. Gömdüm senle olan herşeyi o kurduğum hayalleri, gördüğüm o tatlı rüyaları, senle olan yarınları ki yarınımızın olmayacağı o acı ge
rçeği.
Şimdi hep baharı bekliyorum çünkü sen bana BAHARIN GETİRDİĞİ öZLEMSİN

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alıntı Yap