Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Temmuz 2021, 15:35   #1
Birbehre
Kimse Şeytan Doğmaz
Birbehre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bugün günlerden senden sonra...

Uzun zaman oldu biliyorum. Evet artık kabuk bağlaması lazım onu da biliyorum. Ama olmuyor bazı şeyler. Ne kadar zaman geçerse geçsin , üzerine ne kadar şey yaşanırsa yaşansın bazı şeyler unutulmuyor ve bazı boşluklar asla dolmuyor.
O son bakış o son cümle hala dün gibi aklımda. Çok severdin mesela şu çizgi film kartlarını. Biriktirirdin. Evde oyun oynayamazdin alt kattaki huysuz teyze hemen gelip çok gürültü oluyor diye şikayet ederdi , annem kızardı. Elfida şarkısına bayılırdın , bağıra bağıra söylerdin. Hatırlıyor musun küçükken sınıf öğretmenin sana durduk yere ceza vermişti hüngür hüngür ağlıyordun da sana kiyamamistim. Sarilip beraber ağlamıştık. Balkonda beraber çay içmeyi çok severdik. Ara sıra tartisirdik ama olur oyle şeyler kardeşler arasında dimi? Son gününü de unutmadım bak. Hala çok kızgınım sana. Annem senin yüzünden çok ağladı. O evde çok kalamadik zaten senden sonra. Çok sevmiştin sen o evi hatırlıyorum kocamandı, yüksekti.Ama sensiz çok dardı. O odayı da kitledik hem açamadık bir sene kadar. Veda etmeden gittin diye çok üzülmüştüm ama kiyamayip rüyama da girdin iki kere. Yunus'um , kurban olduğum, canım kardeşim...
Ben seni çok özledim...
Ben sana sarılmayı , seninle gülmeyi, alt kattaki huysuz teyze kızsa da Elfida şarkısını açıp bağıra bağıra söylemeyi çok özledim. Evdeki herkes çok değişti senden sonra. Annem daha çok içine kapandı , babam daha bi sessizlesti. Bu arada sözümü tuttum ben.O çok sevdiğin oyuncakların var ya, hepsini mezarinin hemen aşağısına gömdüm. Yine attirmadim anneme. Fotoğraf çekilip fotoğrafçıda unutmuştuk birde. Senden sonra gidip aldım ben onları hala duruyolar.
Herneyse can içim...
Bakma öyle ara sıra gülmekten kirildigima hiç unutmadım, unutamadım seni.
Alışamadım da yokluğuna. Her zaman burada bir yerlerdesin ...
________________

۰۪۫.۪۫۰𝓑𝓪𝔃𝓲 𝓲𝓷𝓼𝓪𝓷𝓵𝓪𝓻 ,𝓫𝓪𝔃𝓮𝓷 𝓲𝓷𝓼𝓪𝓷𝓵𝓪𝓻۰۪۫.۪۫۰
𝑪𝒊𝒌𝒂𝒓 𝒊𝒍𝒊𝒔𝒌𝒊𝒍𝒆𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 , 𝒔𝒂𝒉𝒕𝒆 𝒅𝒐𝒔𝒕𝒍𝒖𝒌𝒍𝒂𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 𝒎𝒊𝒅𝒆𝒎𝒊 𝒃𝒖𝒍𝒂𝒏𝒅𝒊𝒓𝒊𝒚𝒐𝒓

۰۪۫.۪۫۰𝓟𝓱𝓸𝓮𝓷𝓲𝔁۰۪۫.۪۫۰