Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ocak 2022, 15:11   #11
Ocean
Kayıtlı Üye
Ocean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
AlgoS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İnegöl hakkında bu kadar çok bilgiye sahipsiniz sanırım anlattığıniz kişiler içinde siz de varsiniz . Ben de İnegölde yaşayan yetişen aslen de buralı yım ama ne hırsızım ne gapsci ki o dedjginiz şeyler çoğu yerde mevcut inegol e has değil . Yeğenim valeybol takimin da guresde değil mesela . Ve kim oluyorsunuz ki İnegöl insanını asaliyorsunuz o hakkı kendinize nasıl buluyorsunuz pes . Ben de İnegöl genciyim dediğim gibi benim yorumlarım dan da uzak durun bu kadar asaladiginiz bir ilçenin gençleri ile muhhatap olmak zorunda kalmazsiniz.

cumhuriyet başsavcılığının 2020 faaliyet raporunda bursa'nın en çok suç işlenen ilçesinin inegöl olduğu yazıyor bunu ben söylemiyorum istatistikler söylüyor. rasyonel gerçekler söylüyor sanki böyle bir şey yokmuş da ben durduk yere ilçeyi kötülüyormuşum, ya da kimsenin bilmediği bir sırrı ortaya çıkarmışım gibi hemen savunma moduna geçmişsiniz. bu bilgilere ulaşmak için istihbarat şube müdürü olmanıza gerek yok, az biraz okuyan, takip eden bunu herkes biliyor zaten kaldı ki ben konu üzerinden mizahi bir dille gönderme yaptım ama bu ne şahsınıza ne de bir başkasına. size hırsız veya gaspçıı diyen de olmadı durduk yere yükseldiniz kendi kendinize.

ayrıca ben inegöl'e de sık sık da gelirim, severim inegöl'ü, en yakın baki dostum, askerlik arkadaşım da orada yaşıyor ve çok da düzgün bir çocuk.