Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ocak 2022, 16:56   #1
KivanC
KivanC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yaprak - Bir Çocuk Masalı Bölüm - 2 -

maX 'in

Jack Ava ve Madison üç tane yakın arkadaşı le büyümüş, çocukluğunun en güzel zamanlarini beraber geçirmişti.
YapraK onlarin yanından ayrılarak evine döner sabaha kadar düşünür, düşünür ve bir fikir bulur, maX ve arkadaşları ile kardeşlerini tanıştırmak ister ve kardeşlerine maX'i arkadaşlarını anlatir.
Yaprak 16 yaşında kardeşleri birisi 13 diyer kardeşi 12 yaşında idi ama yaprak gibi ne duygusallardi nede onun kadar düşüncelilerdi.Kardesleri yaprağ'a inanamamak bir kenara dursun onunla dalga geçip eğlendiler ve bunu babasi ve annelerine anlatip yaprağı ablalarını ucube gibi anlatıp anne babasına rezil ettiler.
Yaprağa tek inanlar onu seven hizmetliler askerlerdi.
Yaprak gece vakti saraydan gizlice kaçar ve ormana gider maX ve arkadaşlarına durumu anlatıp onlardan yardim ister, yolda bir kurt ile karşılaşır ve çok korkar hemen oradan uzaklaşır ama kurt peşindedir, koşarken bir çalıya takılır düşer ve o an korkudan gözünü kapatır ve bir ses,
Yaprak aç gözlerini.
Yaprak gözlerini bir açar ki maX ve arkadaşları kurdu dalları ile yakalamış havaya kaldırmışlardı, Yaprak kurda neden pesimdesin bana zararmi vericektin diye sordu, kurdt çok aç olduğunu özür dileyerek birdaha yapmayacağını söyler.
Kurda yanında getirdigi ekmeğini verir, kurt çok şaşırır herkes ondan kaçar, korkar, ona zarar verirken Yaprağın ona ekmeğini vermesi çok hoşuna gider.
Kurd onunla arkadas olmasını ister ve kurd kendisinin ailesi olduğunu kendisinin onunla tanıştırmak istediğini söyler ama maX ve arkadaşları kurda hala guvenmediginden ailesini buraya çağırmasini söyler, kurd uğğğ yani havlayarak ailesini çağırır ve kurdun kardeşleri eşi çocukları ile tanistirir.
________________

"Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın"