Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Kasım 2021, 06:15   #8
Absent
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
BuzAdam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu sene hakemler size çalışıyor zaten dostum merak etme 1. olmaktan başka şansınız yok. Ve 6 Kasım da oynanan Beşiktaş maçında Vida'nın itilerek düşürülme pozisyonuna faul ve penaltıyı çaldırmıyan tff bugün bizim maçta ki adamın kendi kendine bizim adamın ayağına takılıp ter temiz golümüzü yemesi hiç yüzü de kızarmıyor konuşurken @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şu adama birşey de dostum ((:
He yaa hee. Zaten biz ne zaman güzel top oynayıp kafada olsak hakemler bize çalışıyo oluyo. Kendinizi ancak bu şekilde avutuyosunuz çünkü takım daha mağlubiyet yüzü görmemiş, genele gidene saplamış ama bunu hep hakemlerde yaptı hemi. Geçmişi bi araştır, hangi takım hakem hatalarına daha çok kurban gitmiş bi bak, ondan sonra bunu söyle bence.

İlk hafta Fenerin Adana maçı, Beşiktaş’ın Karagümrük ve Sivas maçları, bunları geç hatta daha bu haftaki Alanya’nın verilmeyen buz gibi golü ve penaltısı.. Ligin ilk yarısı bitmeden bunlara onlarca daha örnek sayabilirim. Sırf puan farkı açılmasın diye, yayıncı kuruluş ekmekten olmasın diye neredeyse hakemler gol atacak

Neyse siz böyle kendinizi avutmaya devam ederken, biz farkı açmaya devamke..

________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..