Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Temmuz 2021, 23:23   #1
Tutsaq
SuS Ve DinLe
Tutsaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart sohbetsenLe TutkuEvi

Tutkulu sohbet ile herkese merhaba. Bugun makelemde sizlere aslında tutkuevi.net adresimizden oluşa bilecek tutkulardan bahsetmek istiyorum.
Nasıl bir tutku oluşa bilir ki sohbet sitesi içinde?
Bakın şöyle anlatayım. İnsanlar duygu taşıyor. Kiminin genel sohbet edişini seviyorsun. Kiminin özelde sana karşı hassasiyetini seversin. Kimisiyle ikisinede bayılırsın. İşte o insan senin için biçilmiş kaftandır.
Sen aradığını buldun!
Sonra başlar tutku senin için bir sohbet şekli olmaya. Hepimiz hiç olmadı desekte olmuştur illaki o ne yapıyor dediğimiz zamanlar.
Bakın ben size bir tane örnek vereyim. Yıllar evvel aylarca peşimden koşup elde edincede, iki ay sana aşıktım. Sonra neden böyle oldum bilmiyorum. Diyen bir sevgilim oldu ve ben üzgünüm ama gerçekten inandım ona. Sonuca gel mi diyorsunuz.
Sonuç: aldatıldım. İşte ilk o zaman başladı güvensiz hallerim. Ama ilk tutkulusohbet senin için omuydu derseniz hayır elbette. Yılların sanalda geçipde ilk tutkunun sohbete döndüğü an o olamazdi dimi.

Tutkulu sohbet

İç içe geçmiş heykeller gibi duruyor içimde elbette geçmişim. Burada insanlar ne kadar tanıya bilir diyorsanız ben söylim. Beni insanlar benim istediğim kadar tanıya bilirler. Kimisi aşk ile tanır, kimisi nefret eder, kimiside adına damgayı vurur. Kimileride sen üzüldüğünde üzülür.
Onu bulursanız hiç kaybetmeyin, bakın tutkuyu size o tattıracaktır. Unutmayın ki nerde nasıl olursa olsun bir insan sizi seviyorsa, onun icin önemli olan tek şey mutlu oluşunuzdur.
Ben sevdiğim mutluyken mutluyum. Bensiz mutlu mesela ondan uzaktayım işte bu yüzden. Mutlu edemediğim sevdiğimi mutlu edeni elbette kıskanıyorum. Fakat ben tutkumu onda bırakmışım. Şimdi ne sevebiliyorum, ne güvenebiliyorum, nede sohbet ederken tutkulu olabiliyorum.
Belkide hala ona sadık kalışım bu yüzden.

Sohbette tutku

Sohbette tutku olması için birinin yüzünü görmeye gerek yoktur aslında. Yazılı sohbet ederken de o tutku sağlanabilir. Tabi genel olarak sesli sohbet ve görüntülü sohbet edenler daha fazla tutuklu kalır aslında.* O tutku şekli biraz farklı.
Tutkusohbet demek için hala Ne bekliyorsunuz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] size her imkânı sunuyor.
________________

ßeni ßenden ögRen Herkeze Ayni DegiLim