Zeytinyağlı Taze Bakla Tarifi
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Zeytinyağlı Taze Bakla Tarifi İçin Malzemeler 500 gr taze bakla 1 adet kuru soğan 4 diş sarımsak 4 çorba kaşığı zeytinyağı ½ demet dereotu 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı un 1,5 tatlı kaşığı tuz 2 su bardağı sıcak su Zeytinyağlı Taze Bakla Nasıl Yapılır? &[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]*&[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Baklalar ayıklanır ve kararması için limonlu suda bekletilir. Yemeklik doğranan kuru soğan ve sarımsak zeytinyağında kavrulur. Baklalar ilave edilir. Bir kasede un su ile açılır ve tencereye aktarılır. Tuz, şeker ilave edilerek baklalar yumuşayana kadar pişirilir. Ilındığında doğranmış dereotu serpilerek servis edilir. İsteğe bağlı olarak sarımsaklı yoğurt ile de servis edilebilir. Afiyetle ❤️ Alıntı |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:06. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.