Chili Con Carne
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Meksika'nın meşhur chili con carne tarifi, et, domates ve acı biberin birleşimi ile yapılan bir yemektir. Sulu olan bu yemek Meksika'da taco, pilav ya da nachoslar ile tüketiliyor. Malzemeleriniz hazırsa chili con carne tarifinin detayları aşağıda. Malzemeler; 1 adet soğan 350 gr kıyma 2 diş sarımsak 400 gr haşlanmış Meksika fasulyesi 4 yemek kaşığı zeytinyağı ½ çay kaşığı kimyon ½ çay kaşığı pul biber 15 adet jalapeno 300 gr domates 3-4 yemek kaşığı mısır 1 çay bardağı su Nasıl Yapılır; Tencereye yağ alınır. Yemeklik doğranan soğan ve sarımsak eklenerek kavrulur. Domatesler küp küp doğranır. Jalapeno biberler küçük parçalara bölünür. Kıyma eklenerek kavrulmaya devam edilir. Meksika fasulyesi ve konserve mısır dışındaki malzemeler eklenerek 10 dakika pişirilir. Meksika fasulyesi ve mısır eklenerek 10 dakika daha pişirilir. Afiyet olsun. Chili Con Carne Tarifinin Püf Noktaları Nelerdir? Yemeğin suyu az gelirse, ilave edebilirsiniz. Acılık oranı tamamen damak zevkine bağlıdır. Tarifteki biber miktarını dilediğiniz gibi arttırabilir veya azaltabilirsiniz. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:57. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.