IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Kasım 2023, 04:45   #1
Ircforumuicon (1) 06 - 12 Kasım 2023 - Yay Burcu Haftalık Burcu Yorumu


06 - 12 Kasım 2023 - Yay Burcu Haftalık Burcu Yorumu

Yay ve yükselen Yaylar ; haftaya hızlı enerjilerle başlıyorsunuz. Uzak yerlerden haberler alabilirsiniz, bu haftaya dair seyahat planları yapabilirsiniz ama gün boyunca ay boşlukta olduğu için bu planları devreye koymak çok da kolay olmayacak. Venüs’ün Plüton’la olan olumlu açısı iş hayatınızda beklediğiniz destekleri sevdiklerinizden ve patronlarınızdan görme ihtimalinizi artırıyor. Gücünüzü ortaya koyacak, kazançlarınızı artıracaksınız ve mali yönden rahatlama bu hafta devreye girecek. Salı günü ailevi konularda önemli bir mevzu devreye girebilir. Evinizi güzelleştirmek adına hayal gücünüzü kullanabilirsiniz ilhamınız yüksek olacak. Aile büyüklerinizi önemsemek onlara faydalı olmak ya da ailede önemli iş bitirici bir durumu devreye sokmak önemli olacak.

Çarşamba günü Venüs’ün Terazi burcuna geçişi sosyal çevrenizi hareketlendirecek önünüzdeki 3 hafta boyunca arkadaşlarınızla bolca gezebilir yeni ortamlara girebilir çevre değişikliği yapabilir işten elde edilen gelirlerinizi artırabilirsiniz, yeni insanlarla bir araya gelmeye özen gösterin. Cuma günü Merkür Yay burcuna geçiyor fikirsel olarak rahatlıyorsunuz, bu dönem sizi yormuş ve zorlamış olabilir şimdi planlarınızı diğer insanlara aktarmak, sevdiğiniz insanla bağlantıları kuvvetlendirmek onunla her tür konuyu konuşmak ve kendinize daha fazla vakit ayırmak adına güzel bir dönem olacak. Ama bu aralar ev ve aile hayatınızın sorumlulukları üzerinize geliyor olabilir. Umutsuzluktan ya da olumsuzluktan mümkün olduğunca uzak durun. Aldığınız haberleri gözünüzde fazlasıyla büyütebilirsiniz hatta haberler öyle olmasa bile siz olayın olumsuz tarafını görebilirsiniz. Zihinsel ve fiziksel sağlığınıza hafta sonu dikkat edin.

Pazar günü Mars’ın Uranüs’le bir karşıt açısı devrede olacak ki burada tehlikeli ortamlardan ve yerlerden mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin. Bu dönem yanında çalıştığınız yanınızda çalıştırdığınız insanlarla aranızda gerilimler yüksek olabilir. İş yerinde yaşanacak bir sorun aile hayatınıza yansıyabilir. Aile büyüklerinizin hayatında bazı zorlanmalar devrede olabilir. Tehlikeden mümkün olduğunca uzak durun.



{ Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] }
________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:26.