IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Yaşam ve Detay Yaşama dair gelişmeler burada. İlgi çekici olaylar, inanç, ilişkiler, ilginç olaylar yaşam ve detayda.

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Ada

 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Şubat 2023, 15:15   #1
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Deprem bölgesinden dönen itfaiyeciler ile ailelerin kavuşmasında duygusal anlar yaşandı

Deprem bölgesinden dönen itfaiyeciler ile ailelerin kavuşmasında duygusal anlar yaşandı

Amasya’da Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesine göreve giden itfaiye ekipleri memleketlerinde aileleri tarafından karşılandı. Ekipte görevli Emre Alabaş’ın eşi Fadime Alabaş, kızları Elif ve Ayşe Alabaş dört gözle beklediği babasını gözyaşlarıyla karşıladı.



Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 10 ilde büyük yıkım yaşandı. Depremde, Amasya İtfaiyesi ekipleri 8 personeli ile bölgeye gitti. Kahramanmaraş’ta görev alan ekipler 8 kişiyi sağ olarak enkazdan çıkardı. İtfaiye Müdürlüğüne ait Termal kamera ile 10 kişiyi canlı tespit ettiler. Buradaki çalışmasını tamamlayan itfaiye ekipleri Amasya’ya döndü. Ekipler, aileleri ve arkadaşları tarafından karşılandı.

İtfaiye ekibinde görev alan Emre Alabaş’ı eşi Fadime Alabaş kızları Elif ve Ayşe Alabaş 1 haftalık aranın ardından babalarına kavuştular.

Oradaki Her Şeyi Gördükten Sonra Duygulandım

Ailesine kavuşan Amasya Belediyesi İtfaiye eri Emre Alabaş ise, “Kahramanmaraş bölgesine gittik. Görev yerimiz Pazarcık ilçesiydi. Pazarcık’a 20 km kala tünel göçtü bilgisi geldi. Yoldan geri döndük. Kahramanmaraş’a geri dönüş yaptık. Orada AFAD bizi farklı binalara yönlendirdi. Oradaki çalışmaları yürüttük. Elhamdülillah çok güzel canlara değdik. Bayağı bir cana değdik, şükürler olsun. Çok kişiye yardım etti. Allah razı olsun Belediye Başkanımız bizlere termal kamere almıştı, vakti zamanında. Termal kameralarla çok güzel işler çıkardık. Bütün ekip arkadaşlarımın hepsine çok teşekkür ediyorum. Hepsi de çok özverili, koordineli bir çalışma yaptık. Allah’ım böyle şeyler bir daha yaşatmasın. Kızım, eşim karşıladı. Oradaki her şeyi gördükten sonra duygulandım, Allah’a şükürler olsun. Elhamdülillah” diye konuştu

Çok Zor Bir Süreçti Ama Kavuştuk

Duygulu anların yaşandığı kavuşmada itfaiye erinin eşi Fadime Alabaş “Çok zor bir süreçti. Ama şuanda şükürler olsun iyiyiz. Kavuştuk, rabbim herkese kavuşturmayı nasip etsin inşallah” dedi.



Alıntı
sihirbaz bunu beğendi.
 
Alt 17 Şubat 2023, 16:07   #2
Standart

Böyle kovuşmalar güzel

________________

YAKNIZLIĞIMLA BAŞBAŞAYIM
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:35.