IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Yaşam ve Detay Yaşama dair gelişmeler burada. İlgi çekici olaylar, inanç, ilişkiler, ilginç olaylar yaşam ve detayda.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Eylül 2022, 13:08   #1
Standart Yunanistan'dan skandal mektup

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Yunanistan'ın Türk F-16'larını taciz etmesi sonrası sarf ettiği "Ey Yunan, İzmir'i unutma. Bir gece ansızın gelebiliriz" sözleri Atina'yı derinden sarstı. BM, AB ve NATO'ya art arda mektuplar göndererek dünyaya Türkiye'yi kınamaları yönünde çağrı yapan Yunanistan, aksi halde Avrupa'nın "Ukrayna'nın ardından yeni bir savaş" riskiyle karşı karşıya kalacağını öne sürdü.

ERDOĞAN'IN "BİR GECE ANSIZIN GELEBİLİRİZ" ÇIKIŞI GÜNDEMİN İLK SIRASINDA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçen hafta sonu katıldığı bir etkinlikte "Ey Yunan, tarihe bak, tarihe dön, çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur. Yunanistan'a tek cümlemiz var, İzmir'i unutma. Adaları işgal etmeniz falan bizi bağlamaz. Vakti saati geldiğinde gereğini yaparız. Hani diyoruz ya, bir gece ansızın gelebiliriz" demesi Yunanistan'da gündemin ilk sırasına oturdu.


BM, AB VE NATO'YA ART ARDA ŞİKAYET MEKTUPLARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözlerinin ardından Atina, Birleşmiş Milletler (BM), Avrupa Birliği (AB) ve NATO'ya art arda şikayet mektupları gönderdi. Türkiye de buna karşı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun imzasıyla 25 AB ülkesi başkentine, AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell'e, BM Güvenlik Konseyi Daimi Üyeleri ile NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'e, Ege sorunlarının çözümüne ilişkin Türkiye'nin tutumunu ve görüşlerini açıklayan mektuplar gönderdi.
________________


Sanki her gece sokağına kadar gitmişim yanan lambasını seyredip sessizce evime dönmüşüm o da beni soran herkese gelmedi demiş ben vefasız değilim o da haksız değil..
 
Alt 17 Eylül 2022, 21:09   #2
Okey Sitesi Sahibi
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Keçiye Rakı İçirmişler, İlk Önce Kurdun Evini Sormuş

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:38.