IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By YiLDiZ

 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Temmuz 2022, 09:26   #1
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart TOKİ UCUZ KONUT BAŞVURU YAP: İstanbul ve İzmir dahil 24 il ucuz konut fiyatları! TOKİ başvuru nasıl yapılır, şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ ile ilk defa ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yüzü gülüyor. 3 binden fazla konut kura sitemi ve 240 ay taksit imkanıyla dar ve orta gelirli vatandaşlar ilk defa ev sahibi olabilecekler. TOKİ başvuru şartları ile birlikte kimlerin TOKİ ucuz konut projesinden yararlanabileceği belirlendi. Buna göre, daha önce ev sahibi olmuş vatandaşlar bu projeden yararlanamıyor. Bunun dışında TOKİ başvuruları ne zamana kadar sürecek, başvuru nasıl yapılır soruları da vatandaşlar tarafından soruluyor. Peki, TOKİ başvuru nereden ve nasıl yapılır? İşte detaylar

TOKİ BAŞVURU TARİHLERİ: TOKİ BAŞVURULARI NE ZAMANA KADAR SÜRÜYOR?

TOKİ ucuz konut başvuruları 24 il için başladı ve daha sonra kura işlemleri gerçekleşecek.

Başvurular 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü başlayacak. TOKİ sosyal konut başvuruları 4 Ağustos 2022 tarihine kadar sürecek.
TOKİ UCUZ KONUT BAŞVURU ÖDEME KOŞULLARI

2+1 ile 3+1 seçenekli dairelerin fiyatları 163 bin liradan başlarken, taksitler ise 1.442 liradan başlıyor.

Ödeme seçenekleri ise projeden projeye göre farklılık göstermekte. Buna göre daireler, yüzde 10, 12, 15, 25 peşinat ve 96, 108, 120, 180 ve 240 ay vade satışa sunuluyor. Başvurular Halkbank ve Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla kabul edilecek.
TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI 2022

Konutlara başvuru yapmak için öncelikle vatandaşların 18 yaşını doldurmuş olması ve Türk vatandaşı olması gerekiyor. Başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altında, TC sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması gerekiyor.

Daha önce TOKİ'den hiçbir ev almış olmaması gerekiyor.

Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabiliyor. Birden fazla başvuru yapılması durumunda başvurular geçersiz sayılacak.
TOKİ İSTANBUL AÇIK ARTIRMA HAKKINDA BİLGİLER

İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Projesi çerçevesinde inşa edilen 110 konut, 2 Ağustos Salı saat 10.30'da; Beyoğlu Sütlüce Projesi dahilindeki 75 konut için ise 3 Ağustos Çarşamba günü saat 10.30'da açık artırıma sunulacaktır.

Dileyenler yüzde 50 peşinat kalanını da 120 ay vade ve yüzde 1 KDV oranı ile konut sahibi olabilecek. Başvurular 18 Temmuz tarihinde başlayacak.
İpek bunu beğendi.
________________






H u z u r . . .
 
Alt 14 Ağustos 2022, 03:35   #2
Dalımı incitenin Ağacını kökünden Sökerim...
EsrarLı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Şu saçmalığa bak zibil gibi hükümette dahil buna kafalarına göre yapip yapip satiyorlar hayir mahalle bizim ev kira sıkıntı yok yapilanlarin hepsinin hesabı sorulur elbet bu ülkede yaşayan türk vatandaşinin böyle bir derdi olmamasi lazim hakkimizi yiyenlere zehir zemberek olsun suna bak la 10 yıl ödücez ödemezzsen alırlar ha geri Gün gelecek Herkez istediği evde oturacak ev kendisinin olacak ama bu sekilde deil

________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:22.